2777
2789

بچه ها من یه پوست کدر و چرب داشتم و همیشه خدا صورتم پره جوش چرکی و سر سیاه بود ولی با انجام روزانه و مرتب این روتین پوستم واقعا نجات پبدا کرد دلم نیومد نزارمش که بقیه هم استفاده کنن

ولی اول اونایی که مشکل منو داشتن اعلام حضور کنین ببینم چند نفرین بعد میزارمش🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من همچین پوستی دارم تازه زیر چشمامم گود و چروک افتاده 

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

دوستان همه این مراحلی که میگم رو به درستی و مراتب هر روز انجام بدین تا نتیجشو ببینین

اول از همه بگم که با یه شوینده ملایم روزی دوبار صورتتون رو بشورین یک بار شب قبل خواب یک بار صبح که بیدار شدین اگه یه شوینده اقتصادی و مناسب میخواین به نظر خودم سیمپل خیلی عالیه

صبح که بیدار شدین صورتتون رو شستین با استفاده از یه کمپرس یخ روی هر طرف صورتتون به مدت 15 ثانیه بزارین و حتما روی چشاتون هم بزارین که پفش گرفته بشه حالا این کمپرس یخ چیکار میکنه:هم ضد باکتریه هم صورتتون رو لیفت میکنه ورم صورت رو میگیره هم یه ضد استرس قوی روزانس و برای خودم یه ضد جوش قوی هم بود بعدش به صورتتون تونر بزنین که من خودم از یه تونر طبیعی یعنی همون اسپره گلاب استفاده میکنم حتما یه پنج باری به صورت اسپره کنین یا هم میتونین از همون تونر های بیرونی استفاده کنین فرقی نداره یکم بینش مکث کنین

بعدش از یه ابرسان خیییلی سبک استفاده کنین اگه پوستتون خیلی چربه مصرفشو کاهش بدین و بعدشم که از کرم دور چشم استفاده کنین

(بچه ها اگه پوستتون خیییلی چربه سعی کنین مصرف کرم و ضد افتاب رو کاهش بدین مثلا تو چله گرما نرین بیرون که مجبور باشین یه لایه سنگین ضد افتاب استفاده کنین چرا چون همین کرم های چرب باعث بسته شدن منافذ پوست میشه و بیشتر جوش میزنین مخصوصا جوش های سر سیاه زیر پوستی)

در طول روز 8 لیوان اب رو حتما بخورین!!!

و دو مورد اخری که خییییلی مهمه از مصرف شیرینی جات و چربی جات و غذای بیرون پرهیز کنین مخصوصاااااا شیرینی که دشمن پوسته و مورد دوم حتما صبحا که بیدار میشین باید یه نوشیدنی سم زدا مصرف کنین حالا فرقی نمیکنه میتونه اب ولرم با سرکه باشه یا اب سبزیجات ولی من خودم دانه چیا رو بهتون پیشنهاد میکنم که واقعا معجزس

طریقه مصرف: یک قاشق دانه چیا رو تو یه لیوان بزرگ با اب سرد مخلوط کنین بزارین نیم ساعت بمونه بعد یک قاشق ابلیمو اضافه کنین و بخورین

(تو پرانتز بگم اگه مشکل قلبی یا گوارشی دارین با مشورت پزشک مصرف کنین)