2777
2789
عنوان

آخه چرا با زندگیمون اینکار رو کرد

248 بازدید | 14 پست

زندگی مثه دسته گام پاشیده شده!بخدا ک هر چی فکر میکنم مشکل پیدا نمیکنم واسه خراب شدنش...پیشنهاد داده۴۱۴سکه رو ببخش۵۰میلیون میدم جدا شیم...۱۲سال از روزا جوونیم با۵۰میلیون آخه!!!؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قبول نکن عمرتو هدر دادی بعدم به این فکر کن بعد طلاق چه برنامه ای داری خونه باید بخری ماشین بخری حداقل بعد طلاق خوش باش مردا نامرد هستن تو هم نامرد شو تا قرون آخرش ازش بگیر 

اصلا عین خیالش نیس بخدا‌...ولی من دارم داغون میشم،یه سال آخر با گوشیش سرگرم بود هر کار کردم از سرش بندازم یا متوجه شم اون کیه پشت گوشی که زندگیمون رو انقدر راحت خراب کرد متوجه نشدم...

مهریه مثل پول دیه هست شیرین نیست چون در ازاش جوننیتو ، عمرتو دادی .

الان چیکار کنم عاقلانه بذارم همینطوری بره!؟بخدا من این رو به نون رسوندم کارگر ساده شرکت بود آوردیمش تو شغل خونوادگیمون بهش سرمایه دادیم الان شده کاسب واسه خودش فیلش هوا هندستون کرده...

الان چیکار کنم عاقلانه بذارم همینطوری بره!؟بخدا من این رو به نون رسوندم کارگر ساده شرکت بود آوردیمش ...

نه عزیزم این حق تو هست کاری به مزه ای که گفتم نداشته باش اون پول برای ادامه زندگیت یک تضمینه 

خیلی هم خوشبحالش نشه .بگیرش  

منظورم این بود کاش اینجوری نمیشد 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

آره کاش عمرم رو نمیذاشتم...۲۲سالگی کجا۳۴سالگی کجا!!!!

چی بگم خواهر جان 

گاهی بد رقم میخوره 

خدا خودش پشت و پناهت باشه . 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .