2777
2789
عنوان

پسر خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 9277 بازدید | 103 پست

باز خوبه گفته در حد سلام عليك معمولي روابط خانوادگي داشته باشي شوهر من ضمن سه طلاقه كردن من ، خشتك خواهرزاده اش رو روسرش ميكشيد😐

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=54083023]خانوما انقد نگین قطع رابطه کن و ب مامانش بگو و از این حرفا،نباید چیزی بگه تا ابروریزی نشه باهاش سرد ...[/QUOTE

پسري كه به زنداييش نظر داره به نظرتون بايد ابروشو نگه داشت ؟ كسي كه حرمت داييشو نگه نميداره 

امروز ايشون به مادرش نگه ٤ روز ديگه اخبار جوره ديگه به مادر پسر ميرسه و فكر ميكنن ايشون مشكل داشته 

و حالا همه اين وسط مدعي ميشن

دوستان ببخشید تک تک جواب نمیدم اما خودتون شرایط جامعه رو میدانید الان حرف بزنی کسی زیر بار نمی ره تق ...

وااا😲این شد حرف که سکوت کنید؟؟اتفاقا سکوت و حرف نزدن چراغ سبز میشه و این اجازه رو میده طرف جرات بیشتری پیدا کنه.

عِشق آموخت به مَن شِکلِ دِگَر خَندیدَن😍

والا پسر عموي من ١٠سال از من كوچيكتره اونموقع كه مجرد بودم انقدر بم پياما عشقي ميداد من اصلا ج مميدادم حتي خطمم عوض كردم اخرش شنيدم عموي بيشعورم گفته بوده فلاني بچمو از درس انداخته حواسشو پرت ميكنه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼