2777
2789
عنوان

اومدم خونه ی خواهرشوهر گرسنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2177 بازدید | 86 پست

بخدا بیاین یادبگیریم این عادت مهمون شدن راه دور برای شام و ناهارو صبحانه و خواب از یادببریم...ادم باید سرخودش عزت بزاره و بره هتل یا سووییت و اگردوست داشتن یکبار دعوتمون کنن

من به چیزی رو نفهمیدم، گوشت چرخ کرده و سیب زمینی سرخ کرده و نون کم بوده؟غذاش که اوکی بوده فقط نون کم ...

گوشت رودیگه  از کجا  اوردین😂😂😂😂😂

سیب زمینی خالص بوده با روغن تراریخته و ۵ عدد باگت مانده ظهر دادن اسی و بقیه بخورن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا بیاین یادبگیریم این عادت مهمون شدن راه دور برای شام و ناهارو صبحانه و خواب از یادببریم...ادم با ...

اره واقعا من خودم ۱۵ ساعت از خانوادم دورم به این فکر میکنم که فامیلا بخوان بیان چند روز بمونم واقعا سخته با این هزینه ها

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

من به چیزی رو نفهمیدم، گوشت چرخ کرده و سیب زمینی سرخ کرده و نون کم بوده؟غذاش که اوکی بوده فقط نون کم ...

عزیزم اشتباه چی از صبح وقت داشت نون بخره یعنی یه لحظه نمیگه ممکنه غذا نونی بهشون بدم باید تو خونه باشه.خواسته صرفه جویی کنه نون باگت خورده بشه که خورده شد هیچ‌کمم اومد

اره واقعا من خودم ۱۵ ساعت از خانوادم دورم به این فکر میکنم که فامیلا بخوان بیان چند روز بمونم واقعا ...

عزیزم خدا خیرت بده فکر کردی ما اینجا میاییم مفت خوری از خونه بار میکنیم میاریم اینجا.بیرونم میریم باهاشون گردش نمیزاریم دست تو‌جیبشون بکنن.ظرف شستن و کمکای دیگه هم میکنیم الان اون سختشه

گوشت رودیگه از کجا اوردین😂😂😂😂😂سیب زمینی خالص بوده با روغن تراریخته و ۵ عدد باگت مانده ظهر داد ...

گفت سیب زمینی سرخ شده و چرخ کرده 

منظورش گوشت چرخ کرده بود 

جفتش رو سرخ کرد و قاطی کرد 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اره واقعا من خودم ۱۵ ساعت از خانوادم دورم به این فکر میکنم که فامیلا بخوان بیان چند روز بمونم واقعا ...

بعدشم اونا هممیان تهران شوهرم میگه دعوتشون کن پس دعوت متقابله و من کم نمیزارم

عزیزم خدا خیرت بده فکر کردی ما اینجا میاییم مفت خوری از خونه بار میکنیم میاریم اینجا.بیرونم میریم با ...

نه گلم بلانسبت شما. من در جواب اون دوستمون گفتم اینو باور کن منظورم به شما نبود. من عذر میخوام

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

جدی یعنی گوشتم بوده🫣😂

آره 

فقط نون نخریده 

با نخریدن نون باعث شد مهمان گشنه بمونه 

تازه بعدا گفت نون تو فریزر بود 

کلا بیخیال بود تو پذیرایی 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

خواهرشوهر شما که کارش زشت بوده واقعا. خودشم فقط نه. همسرشم همینطور. باید حواس هردوشون می بود نون تو خونه باشه به اندازه کافی.

حتی همسر شما هم باید عزت سر زن و بچه خودش می‌گذاشت تو این شرایط میرفت نون پیدا می‌کرد تهیه میکرد. بالاخره ساعت ده یازده مگه میشه یه مغازه پیدا نکنی نون داشته باشه.

شما حق داری بی احترامی شده به شما.

ولی از طرفی فشار مهمون راه دور هم زیاده. واقعا قابل مقایسه با مهمونی که دعوت میکنی برای وعده غذایی نیستش.

من مدتی تهران بودم و دور از فامیل. واقعا تایمی که چندروز مهمون میموند خونه اصلا اعصاب و روان من مثل همیشه نبود. آرامش نداشتم. همه ش حس استرس و سردرگمی و شلوغی داشتم. یعنی این احتمال رو هم بده که براش این مهمون داری ها سخت هست و برنامه ریزی از دستش درمیره. شما هرچی هم کمک کنی ظرف بشوری و... واقعا فشار مهمان راه دور زیاده.

الان که اومدیم شهر خودمون شوهرم خودشو میکشه که دوستای شهر دیگه مونو دعوت کنیم قبول نمیکنم. خیلی خسته شدم از اون مهمون داری ها. مهمون صبح تا شبم مهمانت باشه و بذاری برداری همین که شب میره و خونه ت ساکت میشه خستگی هات در میره. حاضرم هرروز مهمان داشته باشم ولی شب نمونه:/

خواهرشوهر شما که کارش زشت بوده واقعا. خودشم فقط نه. همسرشم همینطور. باید حواس هردوشون می بود نون تو ...

خب عزیز من .من یک هفته پیش بهش گفتم یعنی از یک هفته استرس مهمون داشته.اونوقت شما استرس داری جلوی مهمون اینکارارو میکنی؟.من غذا نخواستم به خدا نون پنیرم میداد راضی بودم تا بچه ی بیچارم مثل بدبختا به غذا ناخنک بزنه بعد من بهش بگم دست نزن غذا برای عموته نخورده(شوهر  عمه).اصلا من به جهنم فرض کن من نبودم خونشون خودشون چی میخواستن بخورن؟ چطور یادش هست چند وعده غذا برای بچش بزاره که گشنه نمونه اونوقت منه مهمون کم توقع اینجوری باید ضایع بشم. دیگه پشت دستمو داغ میکنم نمیام خونش.همین الانم قراره برگشتنی بیاریمشون تهران خونه ی مادرش.صد در صد شوهرم قراره بگه خواهرمو دعوت کن یکی دو روز بمونه خونمون

خواهرشوهر شما که کارش زشت بوده واقعا. خودشم فقط نه. همسرشم همینطور. باید حواس هردوشون می بود نون تو ...

بعدم منم مهمون شهرستان همین خواهرشوهرمه اصلا خسته میشم استرس میگیرم ولی هیچ‌ وقت کم نزاشتم براش به خاطر شخصیت خودم .من توقع زیادی نداشتم نون تو هر خونه ای باید باشه مخصوصا که میدونست تعطیلیه ممکنه بسته یاشه ممکنه مغازه ها نون نداشته باشن