2777
2789

یادمه دبیرستانی بودم یه گربه اومده بود گوشه حیاطمون چهار تا بچه گربه بسیار زیبا ب دنیا آورده بود ک چشمهاشون خاکستری بود یه روز من احمق اینها رو بلند کردم گذاشتم رو دیوار به خیال خودم میخواستم کمکشون کنم زودتر یاد بگیرن از دیوار برن بالا، بچه گربه ها ک ترسیده بودن یهو رفتن اون ور دیوار و شروع کردن میو میو، مرد همسایمون پسرش و صدا زد گفت بچه گربه اومده برو اون بیل رو بیار😟😟 در یک لحظه همه بچه گربه هارو کشت، من جیغ بچه گربه هارو شنیدم😔😔

عصر مامان گربه ها اومده بود جای بچه هاشو بو میکرد همش😭🥺، همش دنبالشون میکرد تا چند روز، همسایه ما خیلی پولدار بود و فقط هم یه پسر داشت همون روزها واسه تولد پسرش یه ماشین واسش خرید پسرش تصادف کرد و مرد، همسایمون تا چند ماه برق خونه رو روشن نمی کرد از داخل خونشون فقط صدای هق هق خیلی آرومی میومد، میگفتن دیوونه شده همش دنبال پسرش میگرده، البته وقتی ب مامانم گفتم ب خاطر این بوده ک سنگدل بوده مامانم میگفت نگو این حرفهارو چه ربطی داره، ولی من مطمئنم ب خاطر همین

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

اینم بگم داستان من نیست🌱🤍

صرفا بخاطر اینکه درس بگیرید بعضیاتون گذاشتم🌱

به تاوان اعتقاد ندارم 

ولی  بعضیا فکر میکنن چون انسان هستن فقط خودشون حق نفس کشیدن دارن و حیوانات بی ارزشن و میتونن هرکار میخوان باهاشون بکنن

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تاوان اعتقاد ندارم ولی بعضیا فکر میکنن چون انسان هستن فقط خودشون حق نفس کشیدن دارن و حیوانات بی ...

من مورد های زیادی دیدم متاسفانه که به حیونا اسیب رسوندن و خانوادشون تاوان دادن نه خودشو

من مورد های زیادی دیدم متاسفانه که به حیونا اسیب رسوندن و خانوادشون تاوان دادن نه خودشو

اره چوب خدا صدا نداره 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

آخه پسرش چه گناهی داشت چقدر بی عدالتی میشه اینطور

اره واقعا ولی خدا میخواد درد کشیدن اون گربه که بچه شو کشته رو درک کنه

ما هم همسایمون یروز یه سگ که نه کوچیک بود نه خیلی بزرگ انگار نو جوون بود اومده بود دم در خونه اشون نشسته بود و به کسی کاری نداشت معلوم بود خیلی اذیتش کردن اومده اونجا پناه گرفته تو خونه بودم دیدم صدای ناله ی بلند یه سگ تو کوچه  پیچیدرفتم در رو باز کردم دیدم مرد همسایه یه چوب بلند دستشه و سگ نیست فهمیدم باهاش سگ رو زده اونم فرار کرده انقدر دلم برا سگه سوخت یسال بعدش پسر جوون همین همسایه رو موتور بود تصادف کرده بود پاش کنده شده بود تا آمبولانس بیاد فوت کرد باباش شب تا صبح بلند بلند گریه میکرد صداش تا خونه ی ما میومد

ما هم همسایمون یروز یه سگ که نه کوچیک بود نه خیلی بزرگ انگار نو جوون بود اومده بود دم در خونه اشون ن ...

خدا حق حیونو میگیره