2777
2789

سجادشون همیشه پهن 

تو عقد باردار شذم آنقدر عذابم داذ آنقدر زجرم داذ 

وقتی فهمید باردارم صبحانه شله زرد درست کرد 

نه شام میداد ن صبحانه 

مادرم نگفتم اگ میگفتم آلان بچم 7 ماه بود

2 هفته تمام خون ریزی داشتم بعد سقط 

آبرومو جلوی خانوادم برد 

بدووووون پول من همسرم می‌فرستادند دنبال سرویس چوبی ک وظیفشون 

تمام پولا همسرم و وام ازدواج  ازش گرفته بود طلا خریده با وسایل یرقی درشت برای خونش   برای خودش .....ما عروسی میخاستیم میگفت نداریم 

هیچوقت فکر نمیکردم همچین رفتارای هنوز وجود داشته باشه 

بخاطر اینک نماز واقعی نمیخونن فقط دولا راست میشن کسی ک واقعا نماز بخونه یعنی موقع نماز حضور خدارو حس کنه از خدا می‌ترسه کدبخواد کسی رو اذیت کنه اینایی که اینطورین مذهبی نما هستن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر اینک نماز واقعی نمیخونن فقط دولا راست میشن کسی ک واقعا نماز بخونه یعنی موقع نماز حضور خدارو حس ...

من 2 هفته خونه افتاده بودم خیلی درد داشتم هر 12 ساعت آمپول میزدم اومده بود خونه ما جلوی عموم دست رو قرآن گذاشت کاری با من نکرده 

کارررررررما جوابش درد همون شبی ک رفتم حرم تا صبح گریه کردم مامانم تا صبح اشک ریخت 

دختر خودش بعد 8 ماه تلاش باردار شده بود هفنه 12 سقط کورتاژ کرد

هر نماز خونی مومن و متقی نیست

آقا امام صادق میفرماین به طول رکوع وسجود اشخاص نگاه نکنید

ببینید رو مواجهه با برادر وخواهرای ایمانی چجور عمل میکنن

در برابر گناه چقدر مقاومت دارن

آقا هستم

من 2 هفته خونه افتاده بودم خیلی درد داشتم هر 12 ساعت آمپول میزدم اومده بود خونه ما جلوی عموم دست رو ...

یعنی اون گفت باید سقط کنی؟ 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
تو چرا خوردی؟تو مگر همش اونجا بودی؟ بچه رو میخواستی نباید شله زرد میخوردی

من نخوردم  شله زرد  

شله زرد یع قسمت داستان فقط 

منی ک آک داروسازی کار نمیکردم تجربه هم نداشتم چی 

چه حرفیه میزنی 

اون پیرزن 4 شکم زایده نوه هاش و.....

باید همچین کاری میکرد؟

من 2 هفته خونه افتاده بودم خیلی درد داشتم هر 12 ساعت آمپول میزدم اومده بود خونه ما جلوی عموم دست رو ...

اینک فکر می‌کنی کارما رو با دخترش داده مثل این میمونه که مثل خودش نامرد و بد بشی چون حتی اگر کارمایی هم وجود داشته باشه خود فرد تقاصشو پس میده نه دخترش و اینکه هیچوقت از کورتاژ و سقط کسی خوشحال نشو 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
یعنی اون گفت باید سقط کنی؟

نه با کارهاش انقد اذیتم کرد 

جلو شوهرم خودش خوشحال شاد از بچه نشون میداد....

شبا درذ داشتم باید پیش همسرم میخابیدم میرفتم خونخ اونا ن شام میداد هیچی تا صبح ضعف میگردم شام از بیرون میگرفت هرچی زعفرون ذار بود به من می‌داد 

صبحاااااانه اصلا نمی‌داد خداشاهذ میگیرم 

نن خونشون از ضعف میخابیدم یا همسرم میگفتم میرفتیم با درد من بیرون تو ماشین 3 صبح شام میخورم می اومدم 

شبی ک شام داشت تمام سفره ظرفا من جمع میکردم 

1 هفته تمام دنبال خونه بودیم هیچکی کمکمون نکرد بدووووون پول من همسرم میفرستاد دنبال تخت سرویس چوب 

هر نماز خونی مومن و متقی نیستآقا امام صادق میفرماین به طول رکوع وسجود اشخاص نگاه نکنیدببینید رو مواج ...

سر عروسی من همسرم وسیله زیر پاش فروخت مراسم گرفت 

مادرشوهرم لباس ژپون دار یا شنل پوشیده تمام خاهرشوهرم همینحوری

چرا خوشحال نشم؟؟؟؟همین خاهری ک میگی انقد اذیتم کرذ انقد عذابم داد

چون تو وقتی انقد مهربون باشی که از درد دیگران ناراحت بشی خدا بهت نظر می‌کنه اتفاقای خوب تو زندگیت میفته

چون تو وقتی انقد مهربون باشی که از درد دیگران ناراحت بشی خدا بهت نظر می‌کنه اتفاقای خوب تو زندگیت می ...

دردی ک کشیدم چی ؟

بدیش میدونی چیه می اومد میگفت تو نماز نمیخونی شیطون رفته تو جلدت وگرنه من کاریت ندارم 

یه چمدون خرید عرپسی چیه؟؟؟؟؟؟

میگفت رسم نداریم فقط چمدون کوچیکه لوازم آرایشی بخر 

سرویس عروسی من رفت به سلیقه خودش خرید 

حداقل دلم ک سبک بشه ببینم خدا هست میبینه

نه با کارهاش انقد اذیتم کرد جلو شوهرم خودش خوشحال شاد از بچه نشون میداد....شبا درذ داشتم باید پیش هم ...

عزیزم چرا خونه پدر خودت نمی موندی ؟ واکنش همسرت به اینکه شام نداشت چی بود ؟ اعتراضی نداشت؟