البته میدونم اینجا قراره قضاوت بشم به اینکه شکم پرستم. اومدیم خونشون مسافرت البته.اندازه ی دو وعده خوراک مرغ و قارچ آوردیم امروز ناهار بردیم بیرون خوردیم.ساعت ۴ بعد از ظهر ناهارو خوردیم. تا برسیم خونه ساعت شد ۹. هی خواهرشوهر فکر کرد که چی درست کنم .تصمیم گرفت سیب زمینی چرخکرده درست کنه.بعد نون نداشتن ۵ تا نون باگت باریک مونده بود برای ۷ نفر. هی گفت برم نون بخرم شوهرم گفت نه نمیخواد بسه.اومدیم سر سفره به شدت کم اومد نون.بچه ها و من شوهر خواهرشوهر نصف نیمه خوردن سیب زمینی چرخکرده مونده بود نون نبود. البته کم کم میخوردیم برسه. خلاصه سفره جمع شد خواهرشوهرم گفت عه نون بربری تو فریزر گذاشته بودم.یا شوهرش گفت چرا برنج نزاشتی. کاری به چی درست کردنش نداشتم.من حتی پیشنهاد املت دادم ولی انصافه اینجور گرسنه بمونیم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخرم رفتن دوباره مغازه که نون بخرن بسته ای اونم پیدا نکردن. حالا ما اومدیم اینجا هر چی میخریم پول اونارم حساب میکنیم بنزین میزنیم پول حساب میکنیم.گردشگری میریم ما بلیط حساب میکنیم.پشیمون شدم از اومدن
دارن عزیز دلم .بعدم وقتی من اینهمه بیرون میریم همه چیزو حساب میکنیم.من غذای اعیونی نخواستم گفتم املت ولی انقدر خواهرشوهرم بیخیاله میگه یادم رفت.وقتی مهمون میاد نباید دو تا دونه گوجه بخری.میگه منتظر بودم وانتی بیاد کوچمون نیومده نخریدم این شد حرف