2777
2789
عنوان

عروسی جاری

219 بازدید | 9 پست

خانواده شوهرم زیاد با من خوب نیستن همش نامزد برادر شوهرم رو پیش من بالا میبرن همه کار میکنن تا مبادا جلو من کم بیاره مثلا چند وقت پیش دوتا عروسی پشت سر هم دعوت بودیم عروسی اول من خیلی به خودم رسیده بودم آرایش و مدل مو و و اینا ولی جاریم معمولی بود بعد مادرشوهرم بهش زنگ زد که برو آرایشگاه این کارو کن اون کارو کن فلانی رو دیدی چه به خودش رسیده بود با گوشی حرف میزد شنیدم تو یه حیاطه خونمون جاریمم یه جوریه رفتارش نمی‌دونم شاید جلو اون پشت سر من حرف زدن که خودشو می‌گیره محل نمیده  چند وقت دیگه هم عروسیشونه تو عروسی چه رفتاری داشته باشم چی کار کنم 

محلشون بدم ندم چی کار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عروسی رو که باید بری

زیاد محلشون نذار

کاری به میونه بد و خوبت با مادرشوهر ندارم، اما بعضی مادرشوهرا دوست دارن عروس‌ها خوشگل کنن که جلوی بقیه پز بدن، شاید جاریت زیادی ساده میگرده مثلا گفته عین فلانی باش تو هم به خودت برس

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اول اینکه مادرشوهر به عروسش گفته خوب بگرد لزوما نخواسته شما رو پایین بیاره خواسته آبروی خودش جلو فامیل حفظ بشه

جاری هم نمیشناسه واسه همین فعلا رسمی هست

شما بهترین لباس رو بهترین آرایشگاه رو برو

عادی باش خوش بگذرون 

اجازه نده احدی پشت سرت بگه حسادت کرد 

ما هم به عروس دومموم‌ می گفتیم به خودت برس

دوست داشتیم فشنگ به چشم بیاد

کلی لباسای خوشکل براش می گرفتیم

اولش زیاد اهلش نبود

الان دیگه ما به گرد پاش نمی رسیم

زیادی دیگه به خودش می رسه 

گاها دیگه اونقدر به خودش می رسه که برای مهمونی لباس مجلسی می پوشه

دیگه هم نمیشه بهش چیزی لگیم

از اون ور بوم افتاده 

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو