2777
2789

بنظرم این خیلیییییی مهمه

حداقل ی ماه باید بعد نامزدی توی خونه زندگی کرد و زیر ی سقف بود که بفهمیم طرف چجوریه ، زیر ی سقف بودن خیلی چیزارو نشون میده و میتونی چیزایی رو متوجه بشی که بیرون از خونه متوجهش نیستی و میتونین بفهمین واقعا با هم کنار میاین یا که خیر

این یکی از ملاک های خودمه و با پارتنر و خانوادم هم که مطرح کردم موافق بودن

با صحبت منطقی میشه خانواده رو قانع کرد

خیلی بهتر از اینه که بعد ازدواج تازه بفهمی که نمیتونی زیر ی سقف با اون ادم باشی و بعد با طلاق مجبور باشی بیای بیرون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط حواست باشه اون زیر به سقف رفتن منتهی نشه به عروس شدن قبل عروسی واقعی وتوهم بارداری 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یعنی چی زیر یه سقف چه عجیبه اخه همیشه بعد عروسی اینشکلیهیعنی خونه خود پسره داشته باشع؟

پارتنر من خونه داره بله

از لحاظ فرهنگی ممکنه عجیب باشه ولی کاملا عقلانی هست از نظر من

اینا دیگه مربوط میشه به مسائل شخصی عزیزم

صد در صددد. وگرنه که یکی از راههایی که دختر راحت میتونه بی دردسر طلاق بگیره تو دوره عقد همین باکره بودن کاملشه و استفاده از حق حبس که متاسفانه خیلب از دخترا اگاه نیستن و همون شب اول عروس میشن و بعدش تازه اخلاق طریق  دستشون میاد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

زیر یه سقف بودن بعد از رفع عطش جنسی خودشو نشون میده

یکماه که هیچ، تا هیجان جنسی باشه شش ماه هم زیر سقف باشی فایده نداره.

دختر زبل توی دوران عقد و نامزدی میفهمه طرف چندمرپه حلاجه

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

فقط حواست باشه اون زیر به سقف رفتن منتهی نشه به عروس شدن قبل عروسی واقعی وتوهم بارداری

آفرین درک تون ،خانماا که سن ازدواج رسیدن  ازدواج خوبه ازدواج کنین سخت نگیرین آسیب میبینین در ارتباط ها آزاد مخفی  ازدواج تونم فقط با حق طلاق و تا موقعیت عالی ندیدین بچه دارنشین مشکلی نیست ولی هرگز وارد ارتباط آزاد با جنس مخالف نرین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.