الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سه تا خوردنی عجیب دیدم گوشفیل و دوغ اصفهان قیمه روی حلیم مشهد یکی دیگه هم بود چرا ...
قیمه تو ماستا.😂
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
خوب به نظر من که خیلی غیر عادیه سینک محل شستن ظرف و میوه و سبزی وقتی اب دهن اونجا ریخته مبشه خیلی از ...
شستن کهنه تو سینک خییلی قیاس مع الفارقیه با مسواک زدن تو سینک.آب دهان اگه غیر بهداشتیه که تمام لیوان ها و ظرفای کثیف آغشسته به بزاق دهان هستن🤔پس منبع آلودگین
چیز خاصییی نیس چون تو همون سینک قاشقی که تو دهن رفته هم شسته میشه بعدشم من هر روز سینکا میشورم و ه ...
خوب اینم یه نظر ،،،،ولی میتونین محترمانه تر صحبت کنین چون از نظر شما این کار ایرادی نداره دلیلی نداره بگین برو بابا !!!!!!هر کس روی یه سری از کارها حساسه همین طور که من الان تعجب میکنم از اینکه براتون عادیه
بابا من اصلا خیار شور دوست ندارم😂😂😂😂تو ساندویچم در میارم میندازم بیرون 😳
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
خوب به نظر من که خیلی غیر عادیه سینک محل شستن ظرف و میوه و سبزی وقتی اب دهن اونجا ریخته مبشه خیلی از ...
مرغ و گوشت رو هم که تو سینک میشورن دیگه آب دهان از اون که بدتر نیست که بعد مسواک زدن هم که سینک رو میشه شست دیگه خیلی سخت نگیرید البته من خودم تو سینک مسواک نزدم ولی چون دوستان خیلی میگن اه اه گفتم اینو بگم
خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
وای آی گفتی یه لااایک طلایی برا سالاد شیرازی با قرمه سبزیت😘😘😍😍