2777
2789
به نظر من هیچ چیز کوچیک و بی ارزش نیست ولی این جور پروفایل  گذاشتن  یه جور توهین به دیگران ...

نظرتون محترمه.

💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره
دیگه برام عادی شده هم خونواده ی خودم بی فرهنگ بودن علی الخصوص بابام(به غیر از مامانم) و همینطور خانو ...

صداقتتو تحسین میکنم🌹

💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااایه چیز دیگه  من دیدم کسی وکه استاددانشگاس وبدنش بوی تعفن میده هفته ای یه بار بابدبختی حموم میره یه بوی بدی میده به خداااکه غشمکهمه بوشوحس میکنن تازه مادرشم مثل خودشه یه وضعی،دیدمم که آشغالخورن ولی فقط ظاهربراشون مهمه لباس وخونه ووسایلوخوب خرج میکنن ولی یه غذایی میخورن که گرسنتم باشه لب نمیزنی عی 

کسایی که نمیخونن و نمیگیرن مال مردم نمی خورن؟  همه اونایی که می خونن و می گیرن مال مردم می خور ...

من نگفتم فقط نماز خونا مال مردم رو میخورن این برای من عجیبه که چرا با این که بعضیا  این همه ادعاشون میشه و حتی یک رکعت نمازشون غذا نمیشه و این همه ا دعای مسلمانی دارن ولی راحت مال دیگران رو میخورن. خودمم همچین افرادی زیاد دیدم.کسی که ادعایی باایمانی نداره که قضیه اش جداس هر کاری از دستش بمیاد 

مادربزرگم چادر سر میکنه،مسجد میره،مراسم قرآن خونی و... میگیره ، همش در حال مولودی رفتنه و...

از اونور دو بهم زنی میکنی،اموال بابامو بی اجازه میخوره،راحت دروغ میگه،فتنه میندازه ، غیبت میکنه، پیش دعانویس میره !!

اعجوبه ایه

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم
من نگفتم فقط نماز خونا مال مردم رو میخورن این برای من عجیبه که چرا با این که بعضیا  این همه ادع ...

👍👍👍

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.