2777
2789
خوردن خیارشور با قرمه سبزی خانواده دوستم عادت دارن 😑

منم میخورم خیلی دوس دارم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
من خیلی حساسم به بو وتمیزی واینا متاسفانه حالت تهوع میگیرم تودستشویی مسواک بزنم اصلا دست خودم نیست ص ...

خوب باشه دوستم  چرا اینقدر قسم می خوری

چون ۴ نفر از این کار بدشون میاد دلیل نمیشه که گناه زشت ونابخشودنی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسایه مون ترشی خیاردرست کرده بود به ماهم آورده بود هم عجیب بود واسم هم خوشمزه

الان خیار شور ها هم دو مدلن تو بازار سرکه ای و شور.خیلی زیاده که

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
من خیلی حساسم به بو وتمیزی واینا متاسفانه حالت تهوع میگیرم تودستشویی مسواک بزنم اصلا دست خودم نیست ص ...

منم خیلیارو میبینم اینطورن.برام عادیه البته بعضیا خیلی حساسن توو ظرفشویی یه کارایی بکنی.

مسواک زدن تو سینکی که هیج ظرفی توش نباشه جه ایرادی داره!بهتر از مسواک زدن تو دستشوییه که😝من خونه قب ...

خوب به نظر من که خیلی غیر عادیه سینک محل شستن ظرف و میوه و سبزی وقتی اب دهن اونجا ریخته مبشه خیلی از میکروب ها وارد سینک میشن و از نظر بهداشتی این کار درست نیست من به شخصه اگه خونه کسی ببینم لب به چیزی نمیزنم چون متاسفانه حساسم ،،،البته اینم بر میگرده به شخص ممکنه از نظر من ایراد داشته باشه وبرای کسی خیلی عادی باشه ،،،،مثل اون تاپیک که خانمی میگفت من کهنه بچه ام رو توی سینک میشورم بعدش سینک رو کف میزنم تمیز تر هم میشه چون مرتب کف میزنم 😵

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم 
منم خیلیارو میبینم اینطورن.برام عادیه البته بعضیا خیلی حساسن توو ظرفشویی یه کارایی بکنی.

منم به سینک خیلی حساسم به غیر از ظرف شستن هیچی نباید بشوری

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
وا خیار شور که با همه چی عالی میشه 

نه دیگه با قرمه سبزی مگه الویست یا کتلت😑

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
منم میخورم خیلی دوس دارم

نوش جان😞

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

دختر همسایه مون که

۱. روزه می گرفت ولی نماز نمی خوند و با تاپی که نصف سینه هاشون پیدا  بود جلوی مردا می نشست سر سفره افطار

۲. می گفت با قطار رفته قشم و تو خود قشم از قطار پیاده شده

۳. می گفت من قرمه  سبزی درست میکنم یه ربعه آماده میشه( تو زود پز هم نه ها تو قابلمه )

۴. و اینکه ادعا می کرد از وقتی دنیا اومده معده اش باد تولید نکرده یعنی ایشون در سی و‌چند سال زندگی اصلا ن گ و ز ی د ه.

افاضات زیاد داشت ولی این چند مورد و هیچوقت یادم نمیره

یه چیزی بگم

عمه ی من میگه هر چیزی که آب کشیده بشه تمیز میشه میگفت اگه قرار باشه از سینکی که مسواک توش زده شده  حالت تهوع چرا از دستتون که به کثیف ترین چیز (مدفوع) زده میشه حالت تهوع نمیگیرین؟!!

عضو گروه رز قرمز ، وزن 
نه دیگه با قرمه سبزی مگه الویست یا کتلت😑

یبار امتحان کن عالی میشه نترس 

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕