2777
2789
عنوان

سه هفته مونده به کنکور تیر🍀

439 بازدید | 17 پست

نمیخوام به تراز فکر کنم

نمیخوام به درصد فکر کنم

نمیخوام به درصد و نمره نهایی فکر کنم

نمیخوام به اینکه خدا کمکم میکنه یا نه فکر کنم

فقط میخوام همه ی خودمو بذارم 

تمام تلاشمو بکنم طوری که شب قبل کنکور بگم خدایا من بیشتر از این نمیتونستم حتی یک ساعت بیشتر نمیتونستم بخونم وگرنه میخوندم

فقط میخوام از خودم راضی باشم و بگم با این پستی و بلندی ها من همه ی تلاشمو سه هفته اخر کردم

اگر تو بخوای من قبول میشم 

اگر هم نخوای برمیگردم سر شغل خودم و سعی میکنم پرستار بهتری باشم

ولی بازم میدونم تو خدایی تو بزرگی اگه تو بخوای میتونه ده برابر این سه هفته به من اضافه کنی بهم توان بدی فقط اگه بیست درصد بتونم توو این سه هفته به هر درسم اضافه کنم دندون میارم 

تو اگه بخوای معجزه میشه تو اگه بخوای من به آرزوم میرسم

اگرم نخوای که برگی از درخت نمیفته

اگر نخوای من راضیم به رضای تو حتما صلاح و قسمت من نبوده 

ولی این سه هفته رو جوری میخونم که بعدها خیلی به خاطرش به خودم افتخار کنم فارغ از هر نتیجه🍀

رهای رها ز چون و چرا به داده ی حق همیشه رضا❤️

نی نی سایت عزیزم مرهم تنهاییام تا فردای کنکور خدافظ🌸🙌🏻

اگر دوست داشتین برام دعا کنین ممنونم🥰

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدتو از دست نده من کنکور بدون مرور ۷۸۰۰شدم ایشالا واسه تیر مرور میکنم بالای ۸۵۰۰بشم..پارسال همه درصدام کنکور دوم  بیشتر شد ولی چون ریاضی منفی بود ترازم تغیر نکرد

امسال خوندم ریاضی واسه ۳۰ اینا

مال منم خوب نشده اما انشاالله درست بشه امیدتو از دست نده من خودم از وقتی ترازمو دیدم شبیه مرده های م ...

مرده متحرک چرا ما هنوز یه شانس دیگه داریم نهایی که دوتا درس مهم مونده سه هفته هم تا کنکور تیر داریم همه ی خودتو بذار حداقل از خودت ناراضی نباشی

حتی اگه ترازت مول من پایینه فقط کافیه بیست درصد به هر درست اضافه بشه که بشه رشته های تاپ سراسری

ده تا سوال زیست چیزی نیست ادم نتونه به خودش توو سه هفته اضافه کنه یا شش هفت تا تا سوال شیمی

برا نهاییم خوندیم به پیش دو مسلط تریم خدا بزرگه نگران نباش

امیدتو از دست نده من کنکور بدون مرور ۷۸۰۰شدم ایشالا واسه تیر مرور میکنم بالای ۸۵۰۰بشم..پارسال همه در ...

من باید بالا ده بشم من فقط دندون میخوام 

من باید بالا ده بشم من فقط دندون میخوام

ایشالا میشی نگران نباش ..منم چون میدونم از ۷۸۰۰نمیشه یهو ب ۹ب بالا رسید دیگه هدفم نیست واسه امسال

ولی حداقل میخام پرستاری بیارم که خانواده امید داشته باشن و اجازه بدن پشت بمونم

ایشالا میشی نگران نباش ..منم چون میدونم از ۷۸۰۰نمیشه یهو ب ۹ب بالا رسید دیگه هدفم نیست واسه امسالولی ...

اینجوری فکر نکن تراز ۷۸۰۰ ینی همه رو حدود سی میانگین زدی بیست درصد به همه درسات اضافه کن باور کن نه به بالا میشه

فکرم نکن بیست درصد کار عجیبیه ده تا سوال زیسته شش هفت تا شیمی و زیست

دیدن تاپیکت به نظرم اتفاقی نبوده برات ارزوی موفقیت می کنم 

میشهخ تاپیکتو برا خودم کپی کنم؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

دیدن تاپیکت به نظرم اتفاقی نبوده برات ارزوی موفقیت می کنم میشهخ تاپیکتو برا خودم کپی کنم؟

ممنونم راحت باشین

فعلا که به خاطر ج ن گ کنکور عقب افتاد مرخصی من تموم شد اومدم شیفت و دوران جمعبندیم خراب شد☹️🥺

الانم از شیفت پیام میذارم😕

ممنونم راحت باشینفعلا که به خاطر ج ن گ کنکور عقب افتاد مرخصی من تموم شد اومدم شیفت و دوران جمعبندیم ...

عزیزم ان شالله موفق باشید 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست