2777
2789
عنوان

پی آر پی واسه جای جوش مؤثره یا نه

73 بازدید | 11 پست

کسی هست انجام داده باشه؟؟؟ من خیلی صورتم جوش و جای جوش داره درمان های موضعی دیگه روش جواب نمیده فقط سد دفاعی پوستم رو داره تخریب میکنه

بنظرتون پی آرپی جوابه؟ چند جلسه باید برم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تبلیغات دکترفیلی ماله شیراز خوبه چقدر نمونه کار گذاشته صورتاشون صاف کرده ولی نمی‌دونم واقعیه یانه بعدم هزینش خیلیه دیگه هیچ جا خیلی صاف نمیکنن 

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تبلیغات دکترفیلی ماله شیراز خوبه چقدر نمونه کار گذاشته صورتاشون صاف کرده ولی نمی‌دونم واقعیه یانه بع ...

از یزدم نمیتونم اونجا برم الان زنگ زدم پی آر پی میگه جلسه 6 تومن میگه 6 جلسه هم باید رفت.... ماهی یبار 

گرونه نیس؟ می‌ترسم بعد باز جواب نگیرم

از یزدم نمیتونم اونجا برم الان زنگ زدم پی آر پی میگه جلسه 6 تومن میگه 6 جلسه هم باید رفت.... ماهی یب ...

خیلیه اگه خیلی تاثیر داشته باشه خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از یزدم نمیتونم اونجا برم الان زنگ زدم پی آر پی میگه جلسه 6 تومن میگه 6 جلسه هم باید رفت.... ماهی یب ...

من خیلی قبل پیش دکتر پوست رفتم لیزر گفت تو بهترین حالت پنجاه درصد لیزر تاثیر داره منم نرفتم دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی قبل پیش دکتر پوست رفتم لیزر گفت تو بهترین حالت پنجاه درصد لیزر تاثیر داره منم نرفتم دیگه

کاش خودش خوب میشد.... 

یکی بهم گفت یکی دوماه هیچی نزن خودش بهتر میشه 

الان جوشام ده برابر شدع😭🤦🏻‍♀️

کاش خودش خوب میشد.... یکی بهم گفت یکی دوماه هیچی نزن خودش بهتر میشه الان جوشام ده برابر شدع😭🤦🏻‍♀️

بعضیا میگن فلفل وگرمیجات زیاد نخوری وسردیجات مثه دوغ وشیر وکاهو وخیار سالاد بخوری خوبه و ادویه کم بخوری  بعدم هرروز حموم کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40