2777
2789
عنوان

پس دادن طلا به نامزد

922 بازدید | 77 پست

من با یه پسری آشنا شدم و خانوادمم در جریان هستن چند وقته ،بعد ایشون برای من برای روز دختر طلا خریدن ،چند روز پیشم برام تولد گرفتن جلوتر از تولد خودم چون اونموقع نیستن کنارم ،و کادوی تولدمو دادن 

حالا مادرم میگه باید کادوها و طلارو پس بدی ،چون ایشون داره مارو نمک گیر میکنه و تو سنت کمه و ممکنه خواستگار بهتری برات پیدا شه

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

چند سالتون هست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

من رشتم دندون هست ایشون پیش پدرش کار میکردن و دانشگاه آزاد یه رشته بدون کنکور میخونن

مادرم اصرار داره که پس بدم و میگه اینهمه بزرگت نکردم و برات زحمت نکشبدم و گریه نکردم سر درس و .. ات که بدمت به کسی که زحمت نکشیده 

بعد میگه تو شاید مهاجرت کنی یا ..

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون چیکار کنم؟پس بدم بهش؟چی بگم بهش اصلا؟

حرف مامانم درسته؟

چند سالتون هست

متولد ۸۴ ام من

اگر جدا نشدید که نیاز نیست 

ولی اگر جدا شدید اره باید پس بدی

نامزد سابق نامزد من هم نزدیک ۱۰۰ گرم طلا پس داد

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

برای هرکسی ممکنه خواستگار بهتری پیدا بشه یا نشه ولی این درست نیست به هرحال طرف مقابل داره وقتشو احساساتشو و... میذاره وسط برای این ارتباط

اگه منتظر خواستگار بهتر هستین یعنی جوابتون به این آقا منفیه پس هرچه زودتر جواب رو بگید تکلیف اون هم مشخص شه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دوسش داری؟ وضع پسره چطوره؟

دوسش دارم ،وضعش خوبه بد نیس ولی خب مامانم از یه طرفم میگه شاید اخلاق بدی داشته باشه تو بابت کادوهاش کنار بیای باهاش و نتونی منطقی نگاه کنی

چند سالته الان خواستگار داری که مامانت همچین فکری میکنه؟

نه مامانم آینده رو در نظر میگیره