2777
2789

چرا بعضیا انقدر مردم آزارن چرا انقدر بدجنسن

مستاجر قبلیمون ۲۰ خرداد قراردادش تموم میشه.از اردیبهشت گفت من خونه ساختم میخوام برم و به فکر مستاجر جدید باشین.۱۲۰ میلیونم رهن دست ما داشت

ماهم خونه رو سپردیم املاکی.گفتیم بالاخره از اردیبهشت تا آخر خرداد یکی میاد خونه رو رهن و اجاره میکنه،رهن مستاجر قبلی رو باهاش میدیم

۳۱ اردیبهشت یه مشتری اومد و خونه رو پسندید و قراردادو امضا کرد ۴۰ تومنم بیعانه برام زد.قرار شد بقیه شو ۱۵خرداد بزنه

منم خیالم راحت شد که بقیه شو میزنه پول رهن مستاجر قبلی رو پس میدم

از همون ۳۱ اردیبهشت چند نفر دیگه مشتری برا خونه زنگ زدن من رد کردم گفتم خونه رو دادیم مستاجر

حالا الان پیله کرده من خونه رو نمیخوام پشیمونم پولمو پس بدین.حتی رفته در املاکی داد و بیداد راه انداخته

املاکی هم هیچ راهکاری نداره فقط میگه تو قرارداد قید شده بیعانه پس داده نمیشه پسش ندین

من که بیعانه شو براش میزنم این پولا خوردن نداره برا ماهم انشاالله مستاجر دیگه پیدا میشه

ولی دلم میسوزه که رو حرف این زن و شوهر حساب کردم و مشتریارو رد کردم

الان مستاجر قبلی پنج شش روز دیگه قراردادش تموم میشه رهنشو میخواد از کجا بیارم ۱۲۰ میلیون بدم بهش شوهرمم نیست موندم تک و تنها

چرا بعضیا انقدر خودخواه و بدجنسن و فقط خودشونو میبینن مردم آزارا

اره املاکیه درست میگه ولی بنظرم وجدانی ترش همونه ک پس بدی

مثلا میتونی بهش بگی من حق دارم پول شما رو پس ندم و بخاطر شما کلی مشتری دیگه رد کردم. خودت برو برام سریع ی مشتری جور کن تا پولتو پس بدم . 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب واقعیتش ۴۰تومن زیاده واقعا

ولی کاش یه جریمه کوچیک میداد حداقل پول یکماه اجاره رو 

چون اگر خونه خالی باشه شماهم ضرر کردین 

درهرصورت خدا خیرت بده ادم خوبی هستی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اره املاکیه درست میگه ولی بنظرم وجدانی ترش همونه ک پس بدیمثلا میتونی بهش بگی من حق دارم پول شما رو پ ...

خودش که وحشیه.حتی خواهر مرده هم چند بار رفته در املاکی دعوا راه اتداخته که پولشونو بدین

انقد حق به جانب

چهل تومن بده به مستاجر قبلیت و بگو ی کم صبر کنه مشتری بیاد. بعدم از اون جدیده بگیر رهن اونا رو بده

مستاجر قبلیمون خونه ساخته.خودش زیر قرض و بدهیه عجله داره زودتر ۲۰ خرداد شه پولشو پس بگیره

از اون چهل تومنم ۲۰ تومنش قرض داشتم دادم به قرض خرج شده

خودش که وحشیه.حتی خواهر مرده هم چند بار رفته در املاکی دعوا راه اتداخته که پولشونو بدینانقد حق به جا ...

شماکه تاالان چند تامشتری داشتین تواین فاصله هم مشتری پیدامیشه

لایک نکنید .توروخدا