2777
2789

توی دوران دوستی دعوا داشتید زیاد؟

بعدش که ازدواج کردید خوب شدید؟یا نه

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تو دوران دوستی و یک سال بعد از ازدواج اختلاف داشتیم ولی الان همه چی روبراهه

خداروشکر

آخه ما خیلییی دعوا میکنیم گفتم مشکل نخوریم ازدواج کنیم

سر چیزای الکی آخه دعوا میکنیم که به هرکی بگی میخنده بمون 

تو دوران دوستی دعوا میکردید؟ خیلی هاالان خوب شدید؟

نه اصلا شاید سالی یکبار اینقدر باهام خوب بود مثل ملکه ها رفتار میکرد ... الان چهار ساله ازدواج کردیم روزی سه بار دعوا داریم همش پشیمونم داریم

خداروشکرآخه ما خیلییی دعوا میکنیم گفتم مشکل نخوریم ازدواج کنیمسر چیزای الکی آخه دعوا میکنیم که به هر ...

اگه اختلافات جدی باشه امکان اینکه بعدا درست نشه هست. ولی اختلافا و دلخوری های کوچیک درست میشه

ما مشکلات نداشتیم خیلی از وقتی بچه دار شدم خیلی دعوا داشتیم و مشکلاتمون زیاد شد هیشکی اینا رو نمیگه بعد بچه چالش زیاد میشه خصوصا خانواده ها این وسط خیلی تاثیر دارن مثلا یکی از چالشامون اینه که همه میخوان نوه ببینن منم داغونم همینجوریش اهل رفت و آمد نبودم چه برسه الان که از بچه داری خسته میشم

نه اصلا شاید سالی یکبار اینقدر باهام خوب بود مثل ملکه ها رفتار میکرد ... الان چهار ساله ازدواج کردیم ...

واقعا چه بد

اخه ما باهام خوبه نمیگم بده سر چیزای الکی خیلی دعوا میکنیم که به کسی بگی میخنده بمون واقعا دعوا های شدید

میگم نکنه مشکل باشه تو ازدواجمون 

واقعا چه بداخه ما باهام خوبه نمیگم بده سر چیزای الکی خیلی دعوا میکنیم که به کسی بگی میخنده بمون واقع ...

ببین بهت توصیه میکنم از همین الان سیاست داشته باش مثل من نباش بگیرش تو مشتت... اینایی هم ت میگی تموم میشه 

اگه اختلافات جدی باشه امکان اینکه بعدا درست نشه هست. ولی اختلافا و دلخوری های کوچیک درست میشه

مثلا اینجور  نیست یکی از فلان رفتار ناراحت شه اون یکی انجام بده یا بی محبتی بی توجهی بی خبر گذاشتن اینا نیست

همش چرت و پرت دعواهامون ولی توی چت خیلی شدید میشه پیش همیم مثلا چیزی باشه فوری با حرف حل میشه

ما مشکلات نداشتیم خیلی از وقتی بچه دار شدم خیلی دعوا داشتیم و مشکلاتمون زیاد شد هیشکی اینا رو نمیگه ...

الهی بگردم چه بد🥺🥺

ببین بهت توصیه میکنم از همین الان سیاست داشته باش مثل من نباش بگیرش تو مشتت... اینایی هم ت میگی تموم ...

جدی چشم گوش میدم عزیزم

مرسی فداتشم