2777
2789
عنوان

برم با برادرشوهرم خونشون یانه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 100 پست
چقدر عجیبی واقعا با حرف نی نی سایتیا تصمیم میگیری؟ داری میگی خانواده پشتت نیست بعد میگن جدا شو میگی ...

نه عزیزم من خودم دارم جدامیشم 

شوهرم معتاده غیرقابل تحمل من 

دیگه این زندگی رو نمیخوام

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

چراعزیزم دارم ولی دعوامون شد با زن داداشم گفتن برگرد خونت

اخهی دخترو برگردوندن خونش ب خاطر عرووووس

لعنت ب این زندگی ک دختر لنقد خاررره

اون عروس رو باید میزدن در باسنش بندازن بیرون ن ترووو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخهی دخترو برگردوندن خونش ب خاطر عرووووسلعنت ب این زندگی ک دختر لنقد خارررهاون عروس رو باید میزدن در ...

☹️میگ عروسه تیکه مینداخته تازه همه خانواده شوهرا عروسو میچزونن برا این خانم شانسش برعکسه عروس میچزونه

🫂🙂سردرگم در هیاهو

اخهی دخترو برگردوندن خونش ب خاطر عرووووسلعنت ب این زندگی ک دختر لنقد خارررهاون عروس رو باید میزدن در ...

چون دوتا بچه داره باباش دوست با

بابام گفتن دخترشون دست ماامانت

منو انداختن بیرون به خاطر دخترمردم

☹️میگ عروسه تیکه مینداخته تازه همه خانواده شوهرا عروسو میچزونن برا این خانم شانسش برعکسه عروس میچزون ...

اصلا نمیفهمم عروس دوتا بچه داره خونه بابای این چی میکنه!!! یعنی بعد دو تا بچه هنوز نتونسته ی خونه حدقل رهن کنه

اصلا نمیفهمم عروس دوتا بچه داره خونه بابای این چی میکنه!!! یعنی بعد دو تا بچه هنوز نتونسته ی خونه حد ...

چی بگم از حرفش فهمیدم که عروسه اصلا ادم خوش اخلاقی نیست خدا به راه راست هدایتش کنه

🫂🙂سردرگم در هیاهو

☹️میگ عروسه تیکه مینداخته تازه همه خانواده شوهرا عروسو میچزونن برا این خانم شانسش برعکسه عروس میچزون ...

خیلی زخم زبون شنیدم خیلی تحقیرم

کرد خیلی عذابم داد میخواستن برن

جهازبرون گفت بچه ها تودست وپام

منم چون دلم داشت میپدسیدگفتم

منم میام مواظب بچه هات هستم

بهم گفت نه تو دوبخت ای شگون 

نداره بیای بمون توخونه بابچه هام

من بازم چیزی نگفتم وبچه هاشو

نگه داشتم یک روز کامل ولی بجای

تشکر دوباره دعواگرفت منم جوابشو

دادم و......

چون دوتا بچه داره باباش دوست بابابام گفتن دخترشون دست ماامانتمنو انداختن بیرون به خاطر دخترمردم

یعنی بعد از دوتا بچه هنوز نتونستن ی خونه رهن کنن؟؟ دارن پیش پدرمادرت زنذگیمیکنن؟؟؟

چی بگم از حرفش فهمیدم که عروسه اصلا ادم خوش اخلاقی نیست خدا به راه راست هدایتش کنه

ممنونم که فهمیدی عزیزم ان شالله

یعنی بعد از دوتا بچه هنوز نتونستن ی خونه رهن کنن؟؟ دارن پیش پدرمادرت زنذگیمیکنن؟؟؟

از اول ازدواجشون طبقه بالای بابام

اینا میشینن راضی ان همه شون

خیلی زخم زبون شنیدم خیلی تحقیرمکرد خیلی عذابم داد میخواستن برنجهازبرون گفت بچه ها تودست وپاممنم چون ...

اون مریضه گلم شمام سعی کن دیگ محبتی بهش نکنی حدالمکان ازش فاصله بگیر ک نبینیش اصلا یام ک میبینی باهاش دهن ب دهن نشو متاسفانه اینطور ادما خیلی پرو هستن عصابت خورد میشه بخای همش باهاش بحث کنی بیخیالش باش 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

راهشون جداست ولی هرشب برای

شام میومدن پایین تا منو عذاب بدن

از اول ازدواجشون طبقه بالای باباماینا میشینن راضی ان همه شون

اهان خونه طبقه بالا خب ی خونه جداس دیگه  بعنی این عروس انقدر نفووذ داره ک بهش ربط داره تو طبقه پایین خونه بابات باشی

عجبا ب اون چه اصلا

حالا فک کردم همگی تو یه واحد زندگی میکنن

شانسوووو باش نشسته بالا سر مادرشوهر مث خررر مفت و رابگان بعد دخالتم میکنه ک کی خونش باشه