2777
2789
عنوان

برم با برادرشوهرم خونشون یانه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2161 بازدید | 100 پست
بله عزیزم دوتا بچه ام دارن

ازش تشکر کن بمون خونه فیلم شاد بزار ببین روحیت عوض شه ی سیب زمینیم سرخ کن باهاش بخور از تنهاییت استفاده کن انرژی مثبت جمع کنی اهنگ بزار برقص برو پارک بشین یکم هوا بهت بخوره

🫂🙂سردرگم در هیاهو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم دوتا بچه ام دارن

من جات بودم میرفتم خونه برادرشوهره وقتی انقد شعور داره که میگه تنها نمون ولی خانواده خودت به خاطر اینکه با زنداداشت حرفت شد گفتپ برو خونه خودت 

خیر. خانواده خودت تو اولویتن

خانواده خودم چمدونم رو بستن زنگ

زدن بهش بیا ببرش الان چندروزه با

خانواده خودمم هیچ ارتباطی ندارم

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

من جات بودم میرفتم خونه برادرشوهره وقتی انقد شعور داره که میگه تنها نمون ولی خانواده خودت به خاطر ای ...

همه گفتن نه نرو منم زنگ زدم گفتم

نه ممنون تنها راحت ترم نمیام

خانواده خودم چمدونم رو بستن زنگزدن بهش بیا ببرش الان چندروزه باخانواده خودمم هیچ ارتباطی ندارم

پس بچسب به زندگیت و خونتو ترک نکن حتی اگر تا همیشه تنها باشی چون تو خونه خودتی 

عزیزم یکسال ونیم ازدواج کردیم همشیشه ای هم کتکم میزنه ازدواج دومش هستم باهمه چیش ساختمدرست نشد دیشبم ...

نجات بده خودتو. سعی کن یه زندگی جدید بسازی. کار کن تو خونه نمون با آدمای جدید آشنا میشی دوباره ازدواج میکنی و خوشبخت میشی. همچین آدمی که غرق شده تو رو هم غرق میکنه تا دیر نشده خودتو بیرون بکش از زندگیش

🌱

شاید جاریت ادم مهربونیه گفته بری پیششون تنها نباشب

این برادرشوهرم وجاریم بله مهربونن

ولی تا حالا تنها نرفتم خونشون

نجات بده خودتو. سعی کن یه زندگی جدید بسازی. کار کن تو خونه نمون با آدمای جدید آشنا میشی دوباره ازدوا ...

چشم عزیزم بله حتما جدامیشم 

این برادرشوهرم وجاریم بله مهربوننولی تا حالا تنها نرفتم خونشون

ی شبم میرفتی چیزی نمیشد نمیدونم چرا بت گفتن نرو حالل ولشکن فعلا یکارایی بکن حالت خوب بشه ایشالا زندگیت بیوفته رو روال خوب عزیزدلم خدا بهت کمک میکنه

🫂🙂سردرگم در هیاهو

ببین من کاری ندارم ولی اینجا اکثرا مجرد و سن پایینن

نمیدونم عزیزم خودم اولش دوست 

داشتم برم چون چندروزه خیلی تنهام

ولی چون گفتن نه نرو منم گفتم نمیام

نمیدونم عزیزم خودم اولش دوست داشتم برم چون چندروزه خیلی تنهامولی چون گفتن نه نرو منم گفتم نمیام

چقدر عجیبی واقعا با حرف نی نی سایتیا تصمیم میگیری؟ داری میگی خانواده پشتت نیست بعد میگن جدا شو میگی چشم!!!!