2777
2789
عنوان

برم با برادرشوهرم خونشون یانه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 100 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصدت طلاق براچی میری اونجا؟چرا نمیری خونه پدرت؟

بله قصدم طلاق خونه پدرم بودم گفتن

برگرد خونه خودت الان چندروز برگشتم

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

اونا می‌دونن ک میخوای طلاق بگیری؟یعنی اقدام کردی یا فعلا فقط تو ذهن خودت بهش فکر کردی؟

برو خونه پدر مادرت 

بعدم عزیزم شما ک میخوای طلاق بگیری این چند روز تنهایی نباید اذیتت کنه 

بله قصدم طلاق خونه پدرم بودم گفتنبرگرد خونه خودت الان چندروز برگشتم

ینی چی وقتی میدونن قصدت چیه چرا گفتن برگرد خونت؟بنظرم تا طلاقت ازخونت بیرون نرو یهو میره عدم تمکین میگیره برات

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

خانواده نداری خودت مگه؟ اگر هیجکسی نداری تو شهر تنهای اره اگرن ب هیچ وج

چراعزیزم دارم ولی دعوامون شد با

زن داداشم گفتن برگرد خونت

یه دختر مجرد ۲۴ سالم نصفسال خونه تنهام اونم تو جایی که نصف محله خالیه مگا بچه ۵ ساله ای ابن مسخره و ...

منم ۲۳سالم چندروز تنهام خودشون

گفتن بیا الان تماس میگیرم میگم نمیام