2777
2789
عنوان

اینجا نی نی سایت است😂😂😂

160 بازدید | 13 پست

برای بیست هزار تومن خرید از مغازه تاپیک زده که شوهرم رفته به مغازه دار اعتراض کرده و حقش رو گرفته گفته پررو نشن...

اونوقت من برای هفت میلیارد تاپیک زدم میگه انقدر تاپیک نزن، از نقش قربانی بیا بیرون!!!

کاش اصطلاحات روانشناسی رو بفهمیم و بی جهت به کار نبریم و دل نشکنیم.

ترنج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه جلوی پایمال شدن حقمون رو بگیریم، مقابل افراد سودجو و سوءاستفاده گر بایستیم ربطی به این نداره ک ...

اینکه بفهمیم نی نی سایت جای درد و دله و چند لحظه همدردی فقط کمی شعور می خواد سخت نیست.

ترنج
با بیست هزارتومان چیکار میشه کرد

والله اصلا اون گیر داد به تاپیک من. من کاری به بیست هزار تومن نداشتم. این بازی روانیه. آدم اصل مطلب رو که بیرحمی هست ول کنه، بگه نه مبلغش که مهم نیست!!!

ترنج
با بیست هزارتومان چیکار میشه کرد

توجه کردید چه گفتم؟!

مبلغش مهم نیست.

پایبندی به ارزش دفاع از حق و از کنار اجحاف و ظلم عبور نکردن مهمه.

یعنی ارزش داره صد هزار تومان پول تاکسی بدی و بری ۲۰ هزار تومانی که اضافه گرفتند پس بگیری. 

اینکه جلوی پایمال شدن حقمون رو بگیریم، مقابل افراد سودجو و سوءاستفاده گر بایستیم ربطی به این نداره ک ...

کی حرف مبلغ رو زد

این بازی روانیه که شما اصل مطلب رو که عدم همدردی و جواب بیربط اون کاربر هست فراموش گردی، چشمت خورد به هفت میلیارد گفتی لابد استارتر داره میگه من پولدارم!!!!

مگه کسی بره سوپر بیست هزار تومن سرش کلاه بذارن، معنیش اینه که فقیره؟؟؟؟؟؟

ترنج

کاملا درسته گلم 

ولی اینکه کسی که سوال داره درباره پول هر مبلغی هم که باشه ما حق نداریم بگیم چرا هی تاپیک میزنه 

دوست داره بزنه ده بار بزنه به ما چه ؟؟؟؟؟

اینکه بفهمیم نی نی سایت جای درد و دله و چند لحظه همدردی فقط کمی شعور می خواد سخت نیست.

چه ربطی به صحبت من داشت؟!

می‌گم جلوی تضییع حق، باید ایستاد. 

اگر جلوی ظلم‌های به نظر جزئی رو بگیریم به مرور جلوی ظلم‌های بزرگ هم گرفته می‌شه.

آنقدر فیک دیدن باورشون نمیشه

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

توجه کردید چه گفتم؟!مبلغش مهم نیست.پایبندی به ارزش دفاع از حق و از کنار اجحاف و ظلم عبور نکردن مهمه. ...

منم دارم میگم هفت میلیارد سرم کلاه گذاشتند

میگه تاپیک نزن نقش قربانی رو بازی نکن

توجه کردی چی گفتم یا باز توضیح یدم؟

ترنج