2777
2789
عنوان

برم با برادرشوهرم خونشون یانه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 100 پست
شوهرت خرجی میده ؟

اره تا خونه بابام بودم یه ۴تومن یه۵

تومن برام واریز کرد دیروزم ۳تومن 

برام زد پریشب بهم گفت همه چیز

توخونه برات مهیاست پس بخورو 

دم نزن کاری نداشته باش من کجام

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

افرین افکار منفی رو بریز بیرون از مغزت نشین فکر کن ک چرا نیومد چرا ایتکارو نکرد چرا اونکارو کرد چرا ...

چشم عزیزم ممنونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون مریضه گلم شمام سعی کن دیگ محبتی بهش نکنی حدالمکان ازش فاصله بگیر ک نبینیش اصلا یام ک میبینی باها ...

باشه عزیزم نه من دیگه خونه بابامم

نمیرم حتی اگه آواره خیابونام بشم

دیگه اونجا نمیرم که بخوام باهاش

همکلام بشم

عزیزم تاپیکت و خوندم ناراحت شدم ان شاء الله که روزهای خوبی پیش رو داشته باشی 

من جای شما باشم اصلا به زنگا و تلفن‌های خانوادم اصلا جواب نمی‌دادم تو این مواقع خانواده پشت دختر نباشه پس کی میتونه تکیه گاه و پشتیبان باشه 

حالا یعنی داداشت و مامان بابات یه ذره هم نگران این اوضاع تو نیستن.؟ فردا کارشون بیفته به بیمارستان و پرستاری البته دورازجونشون اولین نفر یاد شما میفتن

اهان خونه طبقه بالا خب ی خونه جداس دیگه بعنی این عروس انقدر نفووذ داره ک بهش ربط داره تو طبقه پایین ...

آره عزیزم جدان طبقه هاشون

دوسال ونیم پیش ازمن برای داداشش

خاستگاری کرد من قبول نکردم ازاون

موقع به بعد همش بمن میگه آه و

نفرین داداش ومامان من بود به این

روز افتادی بابام اینام به حرفشن حتی

یکبار خاله هام خواستن بیان خونه 

بابام عروس زنگ زد گفت نه نیاین

ماامشب برنامه چیدیم بریم فلانجا

درصورتیکه اونشب جایی نرفتیم 

فقط چون اون حوصله مهمان نداشت 

کنسلش کرد

عزیزم تاپیکت و خوندم ناراحت شدم ان شاء الله که روزهای خوبی پیش رو داشته باشی من جای شما باشم اصلا به ...

ببخشید عزیزم باعث ناراحتی تون شدم مرسی ازدعای قشنگتون

نه من دیگه سمت اونا نمیرم حتی 

اگه چادرنشینم بشم درخونه شونو

نمیزنم اونام تواین چندروز هیچ زنگی

بمن نزدن فقط داداش مجردم ۳بار

زنگ زده منم اونا رو درحال مردن هم

ببینم محال نگاهشون کنم 

باشه عزیزم نه من دیگه خونه باباممنمیرم حتی اگه آواره خیابونام بشمدیگه اونجا نمیرم که بخوام باهاشهمکل ...

از اونا ناراحت نباش طرز فکرشون قدیمی و میدونم اشتباهه ولی فکر کردن چون اون دوتا بچه داره بهتره اینطوری کنن ک بچها اواره نشن پدر مادرای مام اولینباره زندگی میکنن اشتباه زیاد دارن

🫂🙂سردرگم در هیاهو

فکر کردن تو چون شوهر داری خونت جداست اون خونش بالای طبقه ایناست تو باید بری ک اون باید بخاطر بچهاش میدونم اشتباه فکر کردن ولی پدر مادرای ما تو تصورات خودشون دارن بما لطف میکنن درصورتی ک ضربه میزنن فکر کردن اگر تورو بعرستن خونت با شوهرتم اشتی میکنید

🫂🙂سردرگم در هیاهو

فکر کردن تو چون شوهر داری خونت جداست اون خونش بالای طبقه ایناست تو باید بری ک اون باید بخاطر بچهاش م ...

بله عزیزم دقیقا همینارو گفتن بهم 💔

از اونا ناراحت نباش طرز فکرشون قدیمی و میدونم اشتباهه ولی فکر کردن چون اون دوتا بچه داره بهتره اینطو ...

😔😔😔