2777
2789

مثل اینکه اینقدر ک کنکوریا میگفتن ریاضی و شیمی سخت نبوده

واقعا درصدای شیمی از چیزی ک خودم فکر میکردم بیشتر بوده(با تراز مشابه)

ریاضی رو هم من بعد کنکور نظر چند تا استاد رو شنیدم میگفتن ریاضی ۱۸ سوال راحت داشته (۶۰ درصد) ولی بچه ها میگن سخت بوده

و ریاضی رو هم ملت بالا زدن که😂😂🥴

حالا نمیدونم دیگه شاید من اشتباه میکنم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ما که آسون نبود

اصلا آسون نبود

همه ی درس ها به جز فیزیک از سال های قبل سخت تر بودن و کلا روش طرح سوال رو تغییر داده بودن مخصوصا شیمی که خیلی سخت بود البته شاید فقط برای من ولی به نسبت سال های قبل که آزمایشی حل کرده بودم سخت تر بود

برای ما که آسون نبوداصلا آسون نبودهمه ی درس ها به جز فیزیک از سال های قبل سخت تر بودن و کلا روش طرح ...

اره منم میگم تعجب کردم

برای منم بنظر سخت تر اومد

با سختی شیمی موافقم ولی ریاضی نه زیاد

اره منم میگم تعجب کردمبرای منم بنظر سخت تر اومدبا سختی شیمی موافقم ولی ریاضی نه زیاد

درسته ولی خب اصولا کسی که ۸۰ درصد میزنه نباید اینجوری بگه. چرا میگی سخت بوده با این شرایط😂🫠