2777
2789

بنظرم اگر کسی رو مد نظر نداری بشین با خودت فکر کن و از خودت بپرس هدفت از ازدواج چیه ؟ به چشم یه کار روتین که همه انجام میدن و باید انجام شه بهش نگاه میکنی یا هدفی داری ازش ؟ برای زندگی بعد ازدواجت چه برنامه هایی داری ؟ و همچنین از طرف چه انتظاراتی داری؟ دوست داری چه معیارهایی داشته باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یمدت فکر میکردم ازدواج کنم پایان تمام ارزوها و برنامه هامه ، اما الان خیلی بهترم ، فکرمیکنم شاید یکسری محدودیتها داشتع باشم اما مزایایی هم داره و دیگه اونطوری فکر نمیکنم

دقیقا مثل من 😀 الان ک ازدواج کردم خیلی راضیم اصلنم پشیمون نیسم. قبل ازدواجم فک میکردم اگ ازدواج کن ...

ان شالله خیلی خوشبخت باشی عزیزم 

به شدت به دعای خیرتون محتاجم برام یه صلوات میفرستین ممنون ❤️
بیست سالمه. و بخاطر دیدن خیانت ها بحث ها و کنار نیومدنه خیلیا باهم اینجوری شدم.ببخشید جواب سوالای دو ...

بالاترین مزیتش معصوم بودن ازگناهه

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  
بیست سالمه. و بخاطر دیدن خیانت ها بحث ها و کنار نیومدنه خیلیا باهم اینجوری شدم.ببخشید جواب سوالای دو ...

عزیزم من خودم واقعا ازازدواجم راضی هستم چون که اگرشریک زندگیت آدم خوب باشه درکنارهم میتونین به آرامش برسین میتونین پیشرفت کنین وبه هدف های زندگیتون برسین

پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا

ازدواج برای زن یامرد فرقی نمیکنه باعث میشه آدم بزرگ بشه ودیگه خودشو نبینه ..تادیروز اگر بهترین چیزاها رو برای خودت میخواستی ولی بعد ازدواج برای یکی دیگه هم میخوای وباز با آمدن بچه این خودگذشتگی ها وشور و نشاط بیشتر میشه

به شرط اینکه آداب همسرداری رو بلد باشی

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  
عزیزم من خودم واقعا ازازدواجم راضی هستم چون که اگرشریک زندگیت آدم خوب باشه درکنارهم میتونین به آرامش ...

درست میگی.ولی خوب بودن یا بد،بودن با گذشت زمان مشخص میشه.اگه بد از اب دراومد چی؟ممکنه یکی اول خودشو فرشته نشون بده بعد بفهمی دیوه