2777
2789

اونایی که توزندگی شکست خوردن چندتا علت داره

1 شاید معیارهایشان برای ازدواج مناسب نبوده

2 تصمیم احساسی را کور کورانه گرفتن خلاص بشن

3 بعضیا فقط میخواستم از دست پدر ومادرشان قرار کنند و اونجا مورد آسیب یا محدودیت بودند

4 آداب همسراداری که خیللللی مهمه بوده بلد نیستند 

5.....

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  
درست میگی.ولی خوب بودن یا بد،بودن با گذشت زمان مشخص میشه.اگه بد از اب دراومد چی؟ممکنه یکی اول خودشو ...

خوب عزیزم سعی کن بشناسیش قبل از ازدواج ولی یه چیزی واقعا میگم ذات آدم هاتغییرنمیکنه مثلا همسرمن ازهمون اول که دیدمش همونطوری بودبا ادب بااخلاق مهربون غیرتی الانم همون جوره مطمعن باش کسی نمیتونه 3سال فیلم بازی کنه سعی کن خوب بشناسیش بعدازدواج عزیزم آشنایی قبل ازازدواج خیلی خوبه ولی سعی کن بادقت باشه مثلا خانواده هادرجریان باشن تاحدودی واینکه پیش روانشناس برین حتما مثلا یه خانمی که من میرفتم میگفتم ذات ورفتارکسی رونمیتونی تغییر بدی اون آدم این شکلی بزرگ شده توفقط میتونی طرزفکرطرف مقابلت راتاحدودی عوض کنی به تدریج پس این حرف که بعضی ها میگن باازدواج بهتریابدترمیشه صدق نمیکنه من خودم واقعا باچشم های بازازدواج کردم وراضی هستم

پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگی.ولی خوب بودن یا بد،بودن با گذشت زمان مشخص میشه.اگه بد از اب دراومد چی؟ممکنه یکی اول خودشو ...

خوب بد بودن هم یک امر نسبی هست 

باید بپذیریم همانطور که ما برای همسرمان نمونه یک زن کامل صددرصد نیستیم همسرمون هم نیست ولی مهم این هست چیزایی که معیار قرار میدهیم بدرستی انتخاب کرده باشیم اون وقت اون میشه ترازوی انتخاب

حال اگر تو زندگی مرد چندتا ویژگی بدهم داشته باشه نباید بزرگ نمایی کنیم باید سعی کنیم خودمان را د رکنارش قرار بدیم و خوبیهای طرف رو ببینیم 

بد:

کتک زن.. فحاش ... معتاد .... هرزه ... باشه نمیشه کنار اومد و این بدیها چیزی نیس که قابل پنهان کردن باشه وبه کمک کارشناس  وتحقیق ورفت کامل میشود فهمید طرف چطور مردیس

بد: مهمانی خونه مادرم نیامد

اون مانتو را نخرید 

به من کادو نداد 

خونه مادرش رفت اخلاقش عوض شد

و.

....

اینها چیزایی نیست که بگین مرد بد هست این دیگر سطح علمی وتوان خودت را میخواهد

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  

راضی نیستم .گرچه همه فک‌میکنن خوشبختم.کاش ازدواج نمی‌کردم  و استقلال داشتم.مردی که میدونم خیانت می‌کنه ولی به‌تو‌ حتااجازه دیدن دوستاتو‌نمیده و بت تهمت میزنه بی دلیل.دیگه کشش بحث ندارم.هر چی میگه میگم اکی چون اعصابم نمی‌کشه باش بجنگم.دنبال طلاقم کاش حق طلاق داشتم فقط...