2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم تو هفتصد هزار بمن خرجی دادی پس من

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 86 پست
💔💔💔من هنوز ازدواج نکردم به عنوان یه دختر 2 تومن میگیرم گاهی بیشتر باور کن هیچ خرجی ندارم و همش پس ...

بعد ۱۵ سال زندگی مشترک ب بابام بگم پول بده؟

ولی دم بابات گرم 

خودم کردم ک لعنت بر خودم باد...

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت غلط بوده . خودت خودت اندازه ی کارگر حساب کردی تو خونت .. مگه در مقابل کار خونه دستمزد میگیری .. اگه شوهرت پول داره خوب تمام مایحتاج بگو با زبون خوش و زنانه اون برات تهیه می‌کنه . اون هفتصد رو هم نگه دار برای خودت . زندگی جنگه مگه ب خودت بچه و شوهر تلخش کردی برای پول .. اگر هم نداره و وسعش همون ۷۰۰ خوب فشار آوردنت چ فایده داره فقط کینه و ناراحتی پیش میاد .. 

گلم همسرت سردی بدنش زیاده که انگیزه و شور تلاش بیشتر ونداره باید رو تغذیه و ... کار کن خواستی دقیق ی ...

من خودم حوصله هیچی رو ندارم 

انگیزه امو کشته 

ولی ممنون ک گفتی نگاه میکنم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بعد ۱۵ سال زندگی مشترک ب بابام بگم پول بده؟ولی دم بابات گرم خودم کردم ک لعنت بر خودم باد...

آره بگو 

باباته 

اما اون شوهرت نفهمه پررو 

همشم واسه خودت خرج کن 

جمع نکنی بدی به این..... 

الله و اکبر 

حرصی شدم

مطمئنی سرش جای دیگه گرم نیست؟

به پدرت بگو باهاش حرف بزنه

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
من خرجی نمی‌گیرم هر ماه ولی هر چی بخوام می‌خره آیا اشتباهه؟

بهتره یه پسندازی داشته باشی عزیزم دنیا پستی و بلندی زیاد داره

اگه طلا میخره بهش بگو چندماه ببار یه طلایی بخر بشه پس انداز زندگیمون 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بنده خدا مامانت من میفهمم چ دردی میکشه

مامانم خودش رفت سرکار همه چی برا خونه خرید وگرنه این عوضی اگه به اون بود ما هنوزم داشتیم تو خونه ننش زندگی میکردیم یه حال و اشپزخونه بهمون داده بودن چسبیده به خونه خودشون  خیلی از بابام بدم میاد الان داره کور میشه افتاده گوشه خونه اینقدر نفرینش کردم که حد نداره همش میگفتم خدایا روزگارشو سیاه کن که خداروشکر کرد مرتیکه اشغال مشکلش این نبود فقط اخلاقشم مثل سگ بود همه چیو برا خودش میخواست  ماشین خریدیم مادرم نصف پولش رو داد باز زد به اسم خودش اشغال پدر سگ دلم میخواد اتیشش بزنم دلم مخیواد اینقدر بزنمش تا بمیره نمیدونی چقدر مادرمو  اذیت کرد ر کی میومد خونمون تهمت میزد که پولامو دزدیده 

کارت غلط بوده . خودت خودت اندازه ی کارگر حساب کردی تو خونت .. مگه در مقابل کار خونه دستمزد میگیری .. ...

درآمدش کمه 

ازهمه بدتر اینکه همون درآمد کم‌شو  از من پنهون میکنه 

برای خونه خوب خرج نمیکنه ته کارتش نگه میداره درسته کمه ولی اینکه بامن روراست نیست اذیتم میکنه

مثلا از ده تا چیز چهارتاشو می‌خره راحت میگه ندارم 

بعدشم من حقی ندارم ؟خرجی نباید داشته باشم؟

اونم اینجوری میده 

منم گفتم توکه داری مسخره بازی درمیاری منم دیگ برای خونه وبچه هاوغذا کاری نمیکنم 

اونم همین خطو گرفت ادامه داد پس منم همین خرجی روهم نمیدم 

چطور وقتی میگم پیشرفت کنه یا چیزی برای خونه لازمه  اون حرفو نمیگیره ولی تا ب حساب کتاب رسید طبق حرف من پیش رفت 

بعد میگی با ترفند زنونه باهاش راه بیام 

۱۵ سال کمه؟

نمی‌فهمه 

حالیش نیست بخدا 

منم آدمم قلب دارم دلم شکسته دیگ نمیتونم بخاطر اینکه آقا اذیت نشن نقش بازی کنم نمیتونم محبت کنم 

محبت باید دلی باشه 

من ازش سرد شدم تا بینهایت

مامانم خودش رفت سرکار همه چی برا خونه خرید وگرنه این عوضی اگه به اون بود ما هنوزم داشتیم تو خونه ننش ...

الهی بمیرم برای مادرت 

هوای مادرتو داشته باش باهم خوش باشید 

ولی خوب با پدرتم نمیتونی بدرفتاری کنی اون ب هرحال پدرته

الهی بمیرم برای مادرت هوای مادرتو داشته باش باهم خوش باشید ولی خوب با پدرتم نمیتونی بدرفتاری کنی اون ...

ااون اشغال بابای من نیست بمیره هر سر قبرش نمیرم مادرم خیلی زجر کشید خیلی مامانمو زجر داد امیدوارم هم این دنیا با ذلت بمیره هم اون دنیا عذاب باشه هر روزش 

مطمئنی سرش جای دیگه گرم نیست؟به پدرت بگو باهاش حرف بزنه

نه بابا انقدر خسیسه.ب خودش خرج نمیکنه بیاد ب یکی دیگ خرج کنه؟

کلا گداصفته یادگرفته مثل باباش با سختی پول دربیاره با گدابازی زندگی بچرخونه

از  زمونه عقبه

انقد خانوادم سر اخلاقای گندش باهاش حرف زدن بدتر کینه کرده فحششون میده ترسی نداره