2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم تو هفتصد هزار بمن خرجی دادی پس من

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 86 پست
عزیزم. وقتی کشاورزی، تولید و مشاغل مهم و ضروری جاشون به مشاغل تبلیغاتی مصرفگرا مثه آرایشگری داده شه ...

داداش من ده سال ازش کوچیکتره توی همین جامعه وشرایط اززیر صفر شروع کرد بخاطر زن وبچه هاش خودشو ب آب وآتش زد پیشرفت کرد 

ولی شوهر من نمیخواد قدم از قدم برداره بخاطر اینکه ترسوعه 

شما نمیشناسیش فقط فحش میده داد میزنه 

اون میگه زن رو باید با گدابازی نگه داشت بخاطر همین درآمدش کمه کاری نمیکنه وبا گدابازی میچرخوته 

ولی برادرم میگه باید آب تو دل زن تکون نخوره وبخاطر همینه بیشتر تلاش میکنه منظورم از تلاش ساعت کاری بیشتر نیست مقصودم اینکه دنبال پیشرفته ب حرف زنشه 

اما شوهر من اینجوری نیست

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

اگر میتونی مستقل شو کار کن وگرنه با این تعاریف از شوهرت بی پولی

بدبختی همینه نه پولی دارم برای راه اندازی کاری نه دیگه جونی مونده ازبس گشنگی وحرص داده 

یه مدت رفتم سرکار رباط زانوم پاره شد میدونی چرا تغذیه امون افتضاحه

اینم براش مهم نیست

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور پاره شد

پنج صبح بلند میشدم صبحونه آماده میکردم ناهار بچه هارو آماده میکردم بااسترس  یک ساعت تو مترو سرپا تا برسم سرکار نیم ساعت هم ازخونه تا مترو پیاده 

خلاصه اونجا هم تا ساعت ۵ بعدازظهر سرپا 

برگشتم همین 

بدون تغذیه

بعد سه سال کارکردن یهو زانوم خالی کرد درد شدید 

رفتم ام آر آی گفت رباطت پاره شده

۲ روز خرج زندگی با خودت باشه، میفهمی شوهرت چه بزرگمردیه.چقدر شرافتمنده. چقدر با تعهد و انسانه. آرایش ...

بعنوان ی زن اگه واقعا زن باشی شرم میکنم 

اولا ک اگه گرونیه از ماست ک برماست تک تکمون مقصریم اما موضوع الان این نیست 

مردی ک عرضه نداره ویتامین و میوه بگیره برای خانوادش غلط اضافه میکنه ازدواج میکنه 

مگه دختر مردم چ گناهی کرده ک بیاد تو زندگی ی گداگشنه ی بی مسئولیت 

مرد باید دغدغه مند باشه باید پیگیر باشه باید تایم کاریش رو بیشتر کنه کارش رو عوض کنه ولی نذاره آب تو دل خانوادش تکون بخوره 

شبا برو جلو در رستوران ها ببین داخلشون چ خبره همه ک پولدار نیستن خیلی هاشون مردهایی هستن ک باوجود کلی سختی میخوان خانوادشون خوشحال باشه 

بی عرزگی و بی مسئولیتی و بی عاری یک مرد رو ب گرونی ربط ندین 

دلتون برای زن بدبختی بسوزه ک با بدن ضعیف باید زایمان کنه و هزارتا کار تو خونه انجام بده اما خوراکی مقوی نخوره دلت برای بچه ای بسوزه ک از بچگی حسرت مدل ب مدل خوراکی تو دلشه 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
من خرجی نمی‌گیرم هر ماه ولی هر چی بخوام می‌خره آیا اشتباهه؟

نه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

آخه بی عرضه ست ۳۰ ساله تواین شغله ‌.دیگران که باهاش همکار بودن بعدچندسال رفتن مغازه خریدن یا فوقش کا ...

میفهمم چه قدر بده 

منم عاشق مردایی ام که پیشرفت شغلی مالی داشته باشن 

حالا میخوای چیکار کنی

کارگره درآمدشم تقریبا ده

خب در آمدش خیلی کمه، بجای اینکه ازش پول بخوای باید کاری کنی شغلشو عوض کنه. الان یه دستفروشی ماهی 30 در میاره، یه فلافلی ماهی 40 تا 60 در میاره. جدی یه گاری فلافلی بگیرید، سر کوچه خودتون وایسه ماهی 40 تومن راحت در میاره. فلافل دونه ای 70 تومنه ک 40 توننش سوده. روزی 50 تا راحت فروش میره، ماهی 60 میلیون. نذار تو این شغل بمونه. یکم اهل ریسک باشید... الان نداره بهت بیشتر بده

بعنوان ی زن اگه واقعا زن باشی شرم میکنم اولا ک اگه گرونیه از ماست ک برماست تک تکمون مقصریم اما موضوع ...

خدا خیرت بده 

هرچی میگم میگه برو دست وپای شوهرتو ببوس 

مگه چیکار کرده همین امشب باز دادوبیداد کرد فحش داد 

من  سکوت میکنم بخاطر بچه ها اما اگر اون دنیایی هست اونجا باید تقاص بده 

دل منو بچه هارو میلرزونه 

خب در آمدش خیلی کمه، بجای اینکه ازش پول بخوای باید کاری کنی شغلشو عوض کنه. الان یه دستفروشی ماهی 30 ...

بدبختی همینه اهل ریسک نیست 

منم میدونم بخاطر شغلشه اما راضی نیست بیاد بیرون 

میگه برم از نو  نوکری مردمو بکنم بخاطر شما؟

میگ نمیخوای بروخونه ننت

میفهمم چه قدر بده منم عاشق مردایی ام که پیشرفت شغلی مالی داشته باشن حالا میخوای چیکار کنی

فعلا فقط خودخوری