2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم تو هفتصد هزار بمن خرجی دادی پس من

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 86 پست
شوخی میکنی نه؟ 🥴🥴🥴🥴

نه متاسفانه 

مشکل جدی زندگیمه 

فقط دارم خودخوری میکنم پیر شدم بخدا حالیش نیست 

رفتم سرکار ک ازش پول نخوام رباط زانوم پاره شد ناقص برگشتم 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متاسفانه مشکل جدی زندگیمه فقط دارم خودخوری میکنم پیر شدم بخدا حالیش نیست رفتم سرکار ک ازش پول نخو ...

بهش بگو زحمت نکش، اینم نمیخوام 

این پولو پرت کنی پیش گدا قهر میکنه بات

به نظرم که خودت اگه میتونی بری سرکاری اینجور که معلومه همینجور میخواد ادامه بده

آره نمیخواد درست بشه 

یعنی ۱۵ سال درست نشده درست نمیشه 

رفتم رباط زانوم پاره شد ناقص برگشتم 

نه پیشرفت میکنه نه کارشو عوض میکنه 

پیش خودش میگ چندکیلو سیب زمینی پیاز وخرت وپرت بخرم غذای شبم آماده بشه کافیه 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بهش بگو زحمت نکش، اینم نمیخوام این پولو پرت کنی پیش گدا قهر میکنه بات

گدا صفته 

رابطه هم نزار... ازکارتش بردار خودت راحت نگو بهش

دیگه نمی‌ذارم 

رمز کارتشو نمیدونم 

ناشکری نکن.قدر همسرت هم بدون.قدر زندگی پاک و رزق حلالش رو بدون.همین الان یکی از عزیزان من در آمبولانسه و از کسی کار برنمیاد و جواب هیچکس هم نمیده. آدم سالم و حلال خور و اهل خانواده باشه مثل شوهرت، از طلا هم ارزش وجودیش بیشتره.

من خرجی نمی‌گیرم هر ماه ولی هر چی بخوام می‌خره آیا اشتباهه؟

همینکه هرچی میخوای می‌خره خیلی خوبه ولی حتما پس انداز داشته باش 

برای من پول عین گداها میده 

برای خونه هم فقط چیزای جزئی می‌خره مثل سیب زمینی پیاز و مرغ  

دیگ خسته شدم ازدستش

آره نمیخواد درست بشه یعنی ۱۵ سال درست نشده درست نمیشه رفتم رباط زانوم پاره شد ناقص برگشتم نه پیشرفت ...

چندسالشه شغلش چیه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

گدا صفته

💔💔💔

من هنوز ازدواج نکردم 

به عنوان یه دختر 2 تومن میگیرم 

گاهی بیشتر 

باور کن هیچ خرجی ندارم و همش پس انداز میکنم 

اصلا احتیاجی ندارم به این پول 

هرچی بخوام خودشون برام میگیرن

هنوز نمیتونم حرفتو هضم کنم 

اگه واقعا اینطوریه از پدرت پول بگیر بهش نگو 

الکی منتشو نکش

قلبم گرفت

بابابابای منم همین بود بدم میاد ازش اشغال

بنده خدا مامانت 

من میفهمم چ دردی میکشه