2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم تو هفتصد هزار بمن خرجی دادی پس من

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 86 پست
ااون اشغال بابای من نیست بمیره هر سر قبرش نمیرم مادرم خیلی زجر کشید خیلی مامانمو زجر داد امیدوارم هم ...

چقدر دلت پره مثل من

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

درآمدش کمه ازهمه بدتر اینکه همون درآمد کم‌شو از من پنهون میکنه برای خونه خوب خرج نمیکنه ته کارتش نگ ...

برای کارش اگه پیشنهاد خوبی برای پیشرفت داری بهش بده و همدلی کنید تا پیشرفت کنه . مدام و ریز ریز تو گوشش بخون عقایدش عوض میشه حالت غر زدن نه ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره و نمیده .بیچاره اون بچه چرا باید الان تو شرایطی باشه این چیزا رو ببینه و بخواد دفاع کنه از شما ...

بخواد نخواد داره میبینه کار پدرشو

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

برای کارش اگه پیشنهاد خوبی برای پیشرفت داری بهش بده و همدلی کنید تا پیشرفت کنه . مدام و ریز ریز تو گ ...

نمیدونم یه حرفی تو مخش کردن که ب زن نباید بها بدی

هرچی میگم باهر روشی تهش فقط اون دادوبیداد میکنه اصلا ب حرف من گوش نمیده

اگر نداره بحثش جداست ولی اگر داره و پولش صرف جایی دیکه میشه ا نوقت حق با شماست اگرم درحال پس اندازین ...

نداره ومیخواد داشته باشه چون پیشرفت نمیکنه وحرکتی نمیکنه کلا ترسوعه اهل تغییر نیست 

یکی از آشناهای ما سر همین طلاق گرفت گفت حقوقش به هیچ جا نمیرسه

کاش من قبلا جدامیشدم 

یا حداقل ب اینجا نمی‌رسیدم ک بدنم داغون بشه 

ازبس نخریده و نرسیده

ناشکری نکن.قدر همسرت هم بدون.قدر زندگی پاک و رزق حلالش رو بدون.همین الان یکی از عزیزان من در آمبولان ...

ناشکری نمیکنم 

اما منم آدمم دلم میخواد مثل بقیه حداقل سالی یه بار نمیگم هر ماه حداقل در سال یک بار رستوران برم 

من اصلا پولی نمیبینم ک بخوام وسایل آرایش بخرم 

همه جام درد میکنه ازبس هیچی نیست 

تازه زایمان کردم دریغ از یه تقویتی 

فکر میکنه من رباطم 

اصلا حالیش نیس 

درسته زحمت  کشه صبح میره شب میاد ولی هیچ فایده ای نداره هممونو داره نابود میکنه 

خدا عزیزتو برات حفظ کنه 

خدا برای عزیزت معجزه کنه

پول نداره؟

نه 

تلاشی هم برای ب دست اوردنش نمیکنه 

صبح میره شب میاد برای حقوق کم 

براش فراهم کردن آسایش وآرامش ما معنی نداره

آره نمیخواد درست بشه یعنی ۱۵ سال درست نشده درست نمیشه رفتم رباط زانوم پاره شد ناقص برگشتم نه پیشرفت ...

عزیزم🥲

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ناشکری نمیکنم اما منم آدمم دلم میخواد مثل بقیه حداقل سالی یه بار نمیگم هر ماه حداقل در سال یک بار رس ...

۲ روز خرج زندگی با خودت باشه، میفهمی شوهرت چه بزرگمردیه.چقدر شرافتمنده. چقدر با تعهد و انسانه. آرایشگاه و رستوران و مولتی ویتامین، خرج ضروریات نیست.ضروریات یعنی خرید گوشت و مرغی که واسه ۳ ۴ نفر حدود ۴ ۵ میلیون میشه. هزینه بنزین و اجاره خونه که حداقل ۸۰درصد حقوق سر برج میره.یعنی سلامتی که هر بیماری سالانه حداقل ۴۰ ۵۰ میلیون خرج زمینه ای هاست تازه اگه سرطان و ام اس و... نباشه. برو از شوهرت بخاطر رزق حلالش و سایه سرش تشکر کن

تنبل و بی غیرته خیلی بده حقوقش و شغل چیه

تنبل نیست اتفاقا ساعت کاریش زیاده 

فقط بی عرضه ست 

قانع 

مغزش فقیره 

حقوقش تقریبا ده کارگره