2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم

52 بازدید | 9 پست

من فرهنگیان مجاز نشدم🫠 خودتون میدونید دیگه این چند روز کارم گریه اس:) 

براسیصد و خورده ای اختلاف

دیدم4900 ام قبول شده، حتی بعضیا بودن بالای5000 بودن قبول نشدن

الان نمیدونم  بنظرتون سراسری انتخاب رشته کنم یا بشینم پشت کنکور؟ سال بعد سخت تر میشه همه چی نه؟ 

با تراز نزدیک 7000  نمیدونم چی قبول میشم

امتحان نهایی هامم نمیدونم چیکار کردم اصلا🤦🏻‍♀️

گریه برا چی ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

سراسری انتخاب رشته کن چی داره این فرهنگیان 

منم خانوادم گیر دادن باید بری فرهنگیان 

دعا دعا میکنممم فقط قبول نشم چون قبول بشم مجبور ک نه جوری باهام حرف میزنن که آدم بترسه از آیندش بره سراغ فرهنگیان

الان یازدهمم

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سراسری انتخاب رشته کن چی داره این فرهنگیان منم خانوادم گیر دادن باید بری فرهنگیان دعا دعا میکنممم فق ...

اگه خودت دوست نداشته باشی نمیتونی یک دقیقه ام تحمل کن

شرایط مصاحبه و قبولیشم متاسفانه سخته

مجاز نشدم خب:) خیلی دوست داشتم بعد فکر کن همه توقع داشتن قبول شمسر یه بی عدالتی قبول نشدم

از الان اویزون توقع دیگرانی ؟

برا خودت باش

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

از الان اویزون توقع دیگرانی ؟برا خودت باش

اویزون توقع کسی نبودم بخاطر دل مادرم:) 

البته دیگه مهم نیست قسمتم نبوده امسال انتخاب رشته میکنم  هرچی قبول شم میرم همونجا باز درس میخونم 

اویزون توقع کسی نبودم بخاطر دل مادرم:) البته دیگه مهم نیست قسمتم نبوده امسال انتخاب رشته میکنم هرچی ...

دل مادرت گریه و ناراحتیتو نمیپسنده

سراسری رو انتخاب کن، پشت کنکور سخت‌تره و باید بیشتر فشار بیاری. اگه تراز نزدیک ۷۰۰۰ داری، شانست خوبه ولی امتحان نهایی رو جدی بگیر. فقط از الان وقت تلف نکن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

سراسری رو انتخاب کن، پشت کنکور سخت‌تره و باید بیشتر فشار بیاری. اگه تراز نزدیک ۷۰۰۰ داری، شانست خوبه ...

امتحان نهایی نمیدونم واقعا چیکار کردم چون سوالاش واقعا سخت بود امسال ولی خب من همه تلاشمو کردم و بازم میکنم