2777
2789
عنوان

شوهرم حرف مادرشو گوش میده

538 بازدید | 85 پست

بعد بهش میگم به حرف مادرت گوش کنی نمی‌تونیم باهم زندگی کنیم برگشته میگه تو میگی من مامان بابامو ول کنم و منم نمیتونم این کارو بکنم،چهار روزه اومدم خونه بابام قهر بچه هامو شوهرم نذاشت بیارم امروز مامان بابام رفتن بچه هامو آوردن حالا شوهرم میگه من  باید برم خونمون ازش عذر خواهی هم کنم  

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
با خاطر دیگران زندگی خودت رو خراب نکن

ببین دخالت میکنن فکر کن من لازم داشتم  کارت شوهرمو از کاپشنش بردارم مادرش  برگرده بگه کارت شوهرتو گذاشتی سرجاش یانه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تا زمانی که این حرف گوش کردن به شما و زندگیتون آسیب نزنه کارشون درسته و حق دارن آدم باید به حرف و ...

ببین مادرم اومد خونمون کمک کنه کابینت میکردم مادرش جوری شوهرمو پر کرد که بخدا محل نداد به مادرم 

آقایونی که میرین خواستگاری، لطفا لطفا لطفا تو همون جلسه اول توی جمع بگین که اولویت اول و آخر توی زندگیتون کیه، مادره؟ پدره؟ خواهره؟و.... بذارین مردم درست تصمیم بگیرن.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

آقایونی که میرین خواستگاری، لطفا لطفا لطفا تو همون جلسه اول توی جمع بگین که اولویت اول و آخر توی زند ...

ببین مادرش اینقدر از اولش تو گوشش خونده که مادر خانومت زبون درازه و خانومت هم مثل خودش می‌کنه که شوهرم از اولش  مادرمو خوب تحویل نمیگیره 

نه شوهرت از بابات حساب ببره که نثلا شوهرت بترسه

یک دهن پاره ای الان شما تو تعریف هام که گفتم چه دخالتی می‌کنه و چیکار می‌کنه که بخدا عین واقعیت اینا دخالته یا من حساسم شوهرم میگه تو میگی پدر مادرمو ول کنم 

ببین مادرش اینقدر از اولش تو گوشش خونده که مادر خانومت زبون درازه و خانومت هم مثل خودش می‌کنه که شوه ...

شوهر منم همینه.

از خانوادش بیزارم

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

یک دهن پاره ای الان شما تو تعریف هام که گفتم چه دخالتی می‌کنه و چیکار می‌کنه که بخدا عین واقعیت اینا ...

نمیدونم والا 

من مادر شوهرم همچین کاری نمیکنه اصلا رابطش با شوهرم خوب نیست

ببین مادرم اومد خونمون کمک کنه کابینت میکردم مادرش جوری شوهرمو پر کرد که بخدا محل نداد به مادرم

خب یعنی داره تو زندگیتون مشکل ایجاد می‌کنه خیلی کارش زشته...

منم مادرشوهرم همینه... 

شوهرت خودش  باید بدونه که چطور رفتار کنه...