بعد بهش میگم به حرف مادرت گوش کنی نمیتونیم باهم زندگی کنیم برگشته میگه تو میگی من مامان بابامو ول کنم و منم نمیتونم این کارو بکنم،چهار روزه اومدم خونه بابام قهر بچه هامو شوهرم نذاشت بیارم امروز مامان بابام رفتن بچه هامو آوردن حالا شوهرم میگه من باید برم خونمون ازش عذر خواهی هم کنم
آقایونی که میرین خواستگاری، لطفا لطفا لطفا تو همون جلسه اول توی جمع بگین که اولویت اول و آخر توی زندگیتون کیه، مادره؟ پدره؟ خواهره؟و.... بذارین مردم درست تصمیم بگیرن.
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
یک دهن پاره ای الان شما تو تعریف هام که گفتم چه دخالتی میکنه و چیکار میکنه که بخدا عین واقعیت اینا دخالته یا من حساسم شوهرم میگه تو میگی پدر مادرمو ول کنم
ببین مادرش اینقدر از اولش تو گوشش خونده که مادر خانومت زبون درازه و خانومت هم مثل خودش میکنه که شوه ...
شوهر منم همینه.
از خانوادش بیزارم
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel