2777
2789
عنوان

شوهرم حرف مادرشو گوش میده

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 85 پست
فعلا تنها برو تا بعداً ایشونم راضی بشه❤️

عمه من و برادرم هر کدوم یبار طلاق گرفتن عصری با خواهر شوهرم صحبت می‌کردیم برگشته بهم میگه تو طایفه شما طلاق گرفتن مده دیگه 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اینطور که معلومه زیادی رُک حرف میزنن خدا بهت صبر بده🥲

دیگه نمی‌خوام برگردم قصدم به جدایی هستش ،اینقدر بهم برخورد و ناراحت شدم وقتی خواهرش گفت تو شماها طلاق گرفتن رسمه 

دیگه نمی‌خوام برگردم قصدم به جدایی هستش ،اینقدر بهم برخورد و ناراحت شدم وقتی خواهرش گفت تو شماها طلا ...

بخاطر خواهر شوهر و مادرشوهر زندگیتو خراب نکن. تازه بچه هم داری بخاطر اونا هم که شده یکم صبر کن گناه دارن. انشالله که حل میشه💖

والا اینطور که معلومه زیادی رُک حرف میزنن خدا بهت صبر بده🥲

دوتا دختر دارم نمی‌دونم چیکار کنم تو دو راهی بدی گیر کردم اگه جدا بشم نمیتونم خرجی بچه هامو بدم از یه طرفم نمیتونم ازشون بگذرم جیگر گوشه‌ هامن😔😔

بخاطر خواهر شوهر و مادرشوهر زندگیتو خراب نکن. تازه بچه هم داری بخاطر اونا هم که شده یکم صبر کن گناه ...

بخدا اگه برگردم به خونم با همشون قطع رابطه میکنم و شوهرمم محل نمیدم برگردم فقط بخاطر دوتا دخترامه

دوتا دختر دارم نمی‌دونم چیکار کنم تو دو راهی بدی گیر کردم اگه جدا بشم نمیتونم خرجی بچه هامو بدم از ی ...

الهییی...🥺خدا حفظشون کنه توروخدا فامیلا رو ول کن فکر کنم اگه ازشون دور باشید زندگیتون راحت بشه. توروخدا بشین یه صحبت با همسرت بکن بهش بگو فقط بخاطر بچها...

الهییی...🥺خدا حفظشون کنه توروخدا فامیلا رو ول کن فکر کنم اگه ازشون دور باشید زندگیتون راحت بشه. تور ...

سلامت باشی خدا عزیزانتو حفظ کنه عزیزم ♥️♥️

دقیقا کار درست هم همینه🙂🤌🏻

شوهرم خودش خیلی جاها گفته که مادرم فقط میگه زندگی دختراش قشنگ بشه و ما برا زندگیمون کاری بکنیم حسودیش میشه حالا نمی‌دونم چیشده یهو میگه تو میگی من از پدر مادرم بگذرم و هر وقت هم کوچکترین بحثی کنیم میگه تو میخوای سوارم بشی 

شوهرم خودش خیلی جاها گفته که مادرم فقط میگه زندگی دختراش قشنگ بشه و ما برا زندگیمون کاری بکنیم حسودی ...

اگه از حسادت مادرش خبر داره پس در واقع می‌دونه مامانش داره چیکار می‌کنه... فقط غرورش اجازه نمیده که جلوی تو به روی خودش بیاره... والا با یه گفتگو همه چی حل میشه چون میگی شوهرت می‌دونه مامانش با زندگی شما مشکل داره... 

راستش اینو گفتی دلم روشن شد.😄حالا که خودشم میدونه، میتونین راحت تر آشتی کنین🥺💖

اگه از حسادت مادرش خبر داره پس در واقع می‌دونه مامانش داره چیکار می‌کنه... فقط غرورش اجازه نمیده که ...

پدر شوهرم صد تومن پول داد بهمون در اصل کمکمون کرد بعد اون مادر شوهرم و دختراش افتادن به جون ما هر وقت ما کاری انجام دادیم چیزی خریدیم شوهرمو پر کردن انداختن به جونم