2777
2789
عنوان

شما بگید رفتار این عروس خانم درسته یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 114 پست
نه بابا مادره پول به پسره هم میده؟ درآمد پسره کمه آخه،  این چیزه عجیبی نیس برا شما؟ حتی میگه ی ...

گفتم که داره پیشگیری می کنه. فکر فرداشو می کنه. همیشه که شوهرش 22 ساله و کم درآمد نمی مونه.

در هر صورت عزیزم شما وقتی یکی از دوتا طرفین نیستی اصلا حتی فکرتم درگیر نکن. مشکلات اون خانم و بچش مال خودشونه. بعدشم شما یک روایت یه طرفه شنیدی بدون شنیدن حرفهای طرف مقابل.

اون بغل کردن و بوسیدن خواهر 16 ساله جلوی جمع هم کار چندشیه. والا من که چندتا برادر دارم همچین چیزی بینمون نبوده و نیست. بابام هم هربار برم خونشون یه روبوسی می کنیم و والسلام. همین یه مورد که از دهنش دررفته گفته برات نشون میده اون عروس احتمالا دلخوریهای به حق دیگه ای هم داره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا مادره پول به پسره هم میده؟ درآمد پسره کمه آخه،  این چیزه عجیبی نیس برا شما؟ حتی میگه ی ...

این دختره لجباز و حسود و عقده ایه...الان میگه نرو خونه مامانت فردا که خواهرشوهرش ازدواج کنه بیاد توی خونه مادره زندگی کنه همین عروس روزگار پسرو سیاه میکنه که حق تو هست و چرا دامادتون داره اونجا زندگی میکنه و ...

گفتم که داره پیشگیری می کنه. فکر فرداشو می کنه. همیشه که شوهرش 22 ساله و کم درآمد نمی مونه. در هر ص ...

تاپیکای خانواده شوهر هم که میزنند راجب مادرشوهر جاری نمیشه یه طرفه قضاوت کرد باید حرفای دوطرف رو شنید

از بعضی طرزفکرها تو نی نی سایت ادم وحشت میکنه  

اینجا همه دشمن مادرشوهر و خواهرشوهرن،جالبه که فقط خودشون با عروساشون خیلی خوبن و مشکلی ندارن باهاشون،نمیدونم چطور از خدا نمیترسن انقدر تلاش میکنن پسر رو از مادر دور کنن...

تاپیکای خانواده شوهر هم که میزنند راجب مادرشوهر جاری نمیشه یه طرفه قضاوت کرد باید حرفای دوطرف رو شنی ...

راجع به!

اونا حداقل خودشون یک طرف ماجرا هستند. آدم در مورد فامیل خیلی دورش چی داره بگه واقعا؟؟؟

بالاخره یه تک پسر که پدرش فوت کرده مشخصه که در قبال خانواده ش مسئولیت بیش‌تری داره این نیاز به گفتن ...

درسته.ولي بايد روز اول مي گفتن.ولي من فكر نمي كنم مادر شوهر برا پسرش خونه بخره و عروس بدجنس بازي دربياره.مطمعنا اين وسط چيزي هست.

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
عزیزم هیچ وقت بدی یه طرفه نیست  کارهای خودشون رو نمیگن  

واقعا بعضی عروسها خونه خراب کنن...همیشه مادرشوهرا و خواهرشوهرا بد نیستن...یه سریا ازدواج که میکنن همه حسرت ها و عقده هاشونو سر خانواده شوهر خالی میکنن...چطور مادره وظیفه داره ۱۵۰میلیون بده پسره بره نزدیک مادرزن خونه بگیره ولی پسره یه سطل ماست بخره شق القمر کرده؟ والا من که اگه خدایی ناکرده اتفاقی واسه پدرشوهرم بیوفته وظیفه ی شوهرم میدونم همه جوره حمایت کنه مادرشو،خرید و تعمیر و دکتر و مهمونی و ....همش وظیفه شوهر منه..شاید اصلا مادرشوهرم از شوهرم این خواسته ها رو نداشته باشه ولی من وظیفه شوهرم میدونم