2777
2789

سلام 

من 1403 دیپلم گرفتم 

سال 1402 هم کتاب های آموزشی و تست خیلی سبز جامع هر کتابی رو گرفتم 

1403 و 1404 دلایلی اتفاق افتاد که نتونستم بخونم یا کنکور رو بدم 

ولی میخوام برای 1405 حتما قبول بشم 

تنها مشکلی که دارم کتاب جدید ندارم 

الان هم پرسیدم میگن کتاب ها تغییر کرده حتی کتاب های درسی هم همینطور 

این واقعیت داره ؟؟؟

شاگرد زرنگ بودم و معدل هام بالای ۱۹ بود ولی وقتی دوازدهم رو تموم کردم دیگه برای کنکور تلاشی نکردم و وابسته گوشی و کلیپ های بیهوده و بازی شدم و شب بیداری 

الان تازه از خواب بیدار شدم و فهمیدم چه اشتباهی کردم 

۱۹ سالمه 

میشه بگین چیکار کنم برای کتاب ها 

قصدم واقعا امسال خوندن هستش برای فرهنگیان ۱۴۰۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیمی کتاب خیلی سبز کلا تغییر کرده

زمین کلاا تغییر کرده

زیست یازدهم تغییر کرده

کتاب درسی جدید بگیری بهتره بنظرم یا فایلشو داشته باش

مثلا بزن تو گوگل ببین کجاها تغییر کرده فایل تغییراتو دانلود کن آنجاهایی که تغییر کرده با فایل بخون

ولی درکل گفتن از نظام جدید کتاب تست اگه نمی تونید بخرید قبلی هارو استفاده کنید عیب نداره از کتابای 99 به بعد

کتاب خریدن یک خورده مشکله

چون تو سایت باید بری زمان تک فروشی ثبت نام کنید

بهتره برید مدرسه سابق خیلی از بچه ها کتاب هاتون تحویل دادن یا بعد امتحان با خودشون نبردن 

ازشون بگیرید 

یا بگید کسانی که قصد کنکور ندارن کتاب بهتون بدن

شیمی کتاب خیلی سبز کلا تغییر کردهزمین کلاا تغییر کردهزیست یازدهم تغییر کردهکتاب درسی جدید بگیری بهتر ...

رشته ام انسانیه 

میخوام کلا گوشی رو بزارم تو کارتنش و بدم به مامانم 

هر چی منو بدبخت کرد این گوشی کرد ذهنم و روانم رو به بازی گرفت 

میخوام ذهنم رو آروم کنم و برگردم به گذشته زمانی که جونمم برای درس هام میدادم 

دولتی مجاز شده بودم ولی برای انتخاب رشته نادرست مردود شدم 

کتاب خریدن یک خورده مشکلهچون تو سایت باید بری زمان تک فروشی ثبت نام کنیدبهتره برید مدرسه سابق خیلی ا ...

از لوازم التحریر میتونه کتاب درسی بخره اونجا میفروشن

دوستم کتابش پاره شد حضوری خریده از لوازم التحریر

رشته ام انسانیه میخوام کلا گوشی رو بزارم تو کارتنش و بدم به مامانم هر چی منو بدبخت کرد این گوشی کرد ...

آها بزن تو گوگل کجاها تغییر کرده و...

ولی فکرنکنم خیلی تغییر داشته باشه مخصوصا دینی و فارسی

رشته ام انسانیه میخوام کلا گوشی رو بزارم تو کارتنش و بدم به مامانم هر چی منو بدبخت کرد این گوشی کرد ...

من ۳۱ سالمه دارم ادامه تحصیل میدم رشتم انسانی ولی نمیدونم چطوری بخونم اصن ،رو عربی گیر کردم از یازدهم میخونم

من ۳۱ سالمه دارم ادامه تحصیل میدم رشتم انسانی ولی نمیدونم چطوری بخونم اصن ،رو عربی گیر کردم از یازده ...

عربی جوری شده که باید از پایه هفتم قوی باشه 

یعنی هر کس عربی رو تو راهنمایی خوب خونده باشه میتونه عربی دبیرستان رو هم خوب ادامه بده و فیلم های آموزشی هم داره 

من دبیرستان رو بخاطر معلم عربی که خوب درس نمیداد و هیچی متوجه نمی شدیم از تدریس هاش 

هر اعتراضی هم که می زدیم نتیجه ای نداشت

برای همین نزدیک کنکور رفتم کلاس عربی اینقدر عالی و فوق العاده تدریس کرد

از پایه هفتم شروع کرد بهمون قواعد رو توضیح بده تا پایه دوازدهم 

چون می‌گفت عربی رو باید راهنمایی یاد می گرفتین بعدش دبیرستان 

اینارو نوشتم که بگم اگه خواستی یه نگاهی هم به قواعد عربی پایه راهنمایی بکن خیلی کمکت می کنه