2777
2789
عنوان

شما بگید رفتار این عروس خانم درسته یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 114 پست
ازکجامیدونی مگه توتوزندگیشون هستی؟اون نمیادکه بگه من به عروسم چی گفتم فقط حرفای عروسشومیگه 

فامیل دورن ولی باشون رفت و آمد داریم، از قبل عروس دار شدنش اخلاقش اینجوری بود اهل تیکه انداختن جواب دادن نبود اگه ناراحت میشد میریخت تو خودش چیزی نمیگفت، البته من از خودشو و پسرش چند تا ایراد و اشکال بش گفتم آخه راهنمایی میخواس. یعنی میخوام بگم بی ایرادم نیس این بنده خدا ولی عروسش واقعا بیشعوره

اصلا همون موقه که رفتن خونه جدا خریدن همه پشت سرش میگفتن وای چه عروسی و ازین حرفا ولی مادرشوهره مدام ...

پسره بی غیرته...وگرنه مادر و خواهری که مرد بالای سرشون نیست وظیفه پسر و برادره که ازشون مراقبت و حمایت کنه،حداقل هفته ای دوبار باید بهشون سر بزنه و ببینه کاری دارن یا نه.به زنشم زیادی رو داده.زنه خونه بابای خودشم هفته ای یه بار با شوهرش میره شام میخوره و برمیگرده؟ مادرزنه رو جایی نمیبرن نمیرسونن؟ امان از دست بعضی عروسای از خدا بی خبر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با نظر اولت موافقم نباید بگه ولی یه جایی البته مجبور شد بگه ها از اول این مشکلاتو داشتن بروز نداد ...

گاهی کار نیست گلم... 

کم تو نی نی سایت از این موضوع ها نبوده ک مادر يا خواهر عشوه های خرکی واسه پسرشون ميومدن... يا مادری ک ناز میکرده واسه پسرش....

کاش ی بار هم پای درددل عروس مینشستی... 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 
ببین گلم پس ب زنش ب اندازه کافی محبت نمیکنه... کاملا مشخصه...خب حالا داداشش بغل کرد... تو بغلش نشست. ...

نه بابا اصلا اهل این رفتارا نیستن. دست و روبوسی میکنن فقط تو حین دست و روبوسی چند ثانیه خواهرشو بغل میگیره. 

فامیل دورن ولی باشون رفت و آمد داریم، از قبل عروس دار شدنش اخلاقش اینجوری بود اهل تیکه انداختن جواب ...

رفتاربافامیل وباعروس یکی میکنی؟میخوای چندنفرونشون بدم بافامیل نزدیک ازدواج کردن فهمیدن اونی نبوده ک نشون میده؟تواختلافای خانوادگی همیشه دوطرف مقصرن

واقعا زشته کارش؟ خواهرش ۱۶ سالشه باباهم نداره. 

ببین گلم نداشته باشه... خدا رحمتش کنه.. ولی بدون هیچ کس جای کسی نمیگیره... باور کن حتی اگه پدرش هم زنده بود همیشه پدرش بغل نمیکرد و نمیبوسبد... 

من ميگم بایذ باور کنه برادر داره.... 

برادرش هست و ب اندازه برادر ازش انتظار داشته باشه... 

ميتونه مشورت بگيره... 

رو غيرتش حساب کنه... 

ب عنوان پناه و تکیه گاه.... 

ميدونم پسر مسئولیت سنگینی داره 

ولی خب یکمی هم باید شرایط عروس کم سن و سال... و خواهر شوهری ک تقریبا هم سنت هست و رقابت و بچه بازی ها مدیریت بشه 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 
گاهی کار نیست گلم...  کم تو نی نی سایت از این موضوع ها نبوده ک مادر يا خواهر عشوه های خرکی واس ...

نشستن پا حرفش همه ی حرفش اینه که حمید برا شما هیچ کاری نکنه ماهم هفته یه بار دو سه ساعت شام بیایم خونتون همین . دلمم نمیخواد باهم مسافرت بریم،  همین. بعد این حرفارو تو رو مادره پسره خودش علنا گفته

بله اینکه مردم بفهمن وجود داره احتمالش...  ولی ب نظرم اون دختر نهایتا 18سالشه و مادرشوهرش 50 ...

دخترخاله ی منم ۱۸سالشه یه زن ۶۰ساله رو درس میده...دقیقا مثل همین عروس خانومه...میگه من زن نیستم اگه بعد عروسی رفت و آمد شوهرمو از خونه ی باباش قطع نکنم....میگه داغ دیدنشو به دل مادرشوهرم میذارم...ما همه دلمون واسه مادرشوهرش میسوزه میگیم چه پسر بی غیرتی داره که رفتارای دختر خاله مارو میبینه و همچنان میخواد باهاش ازدواج کنه...پسره یه سیب زمینی به تمام معتاست فامیل ما اصلا آدم حسابش نمیکنن فقط دنبال دخترخالمه ببینه چی میگه اونم میگه چشم ...بگه برو خونتون بزن توی گوش خواهرت میره میزنه و میاد

نشستن پا حرفش همه ی حرفش اینه که حمید برا شما هیچ کاری نکنه ماهم هفته یه بار دو سه ساعت شام بیایم خو ...

نميدونم چی بگم.... مادرشوهر بره مشاوره..شاید اون کمک کنه چطوري دل عروسش ب دست بياره 

فامیل دورن ولی باشون رفت و آمد داریم، از قبل عروس دار شدنش اخلاقش اینجوری بود اهل تیکه انداختن جواب ...

فامیل دورن بعد حتی جریان این که کی تو خونه پیچ سفت می کنه و کی ماست میخره رو برای شما میگن؟؟؟ معلومه حسابی اهل حرف و گفتگو هستند. به نظرم بهتره از این مادر و دختر دوری کنید چون چهار روز دیگه یه حرفی از زبون شما به عروسشون می زنند.

اون دختره هم کم سنه. فکر فرداشو می کنه میگه امروز شوهرم باید بره براشون خرید کنه، شب عید لابد لباس عیدشون بخره، خواهره چهار روز دیگه عروسی میکنه جهیزیه و سیسمونی پای برادره میفته...از الان داره پیشگیری می کنه.

ببین گلم نداشته باشه... خدا رحمتش کنه.. ولی بدون هیچ کس جای کسی نمیگیره... باور کن حتی اگه پدرش هم ز ...

من حرف شما رو قبول دارم کاملا. گاهی یه حسایی عجیبی میاد سراغ همه ما خانوما، من  خودم حتی اون اوایل شوهرم دختر خواهرشو خیلی بغل میکرد و باش بازی میکرد لجم میگرفت ولی حتی یه بار به زبون نیوردم چون خودم میدونستم حسم زشته، حتی منم بعضی وقتا اون اوایل یه کم لجم میگرفت شوهرم یه کارایی برا  مامان باباش بکنه ولی نمیگفتم که هیچ تشویقشم میکردم، چون میدونستم الان زشته که لجم گرفته، این خانوم نه رو نظرش پافشاری میکنه و علنا بیان میکنه. اصلا یه وضعیه یه مشت آدم بی سیاست باهم وصلت کردن

دخترخاله ی منم ۱۸سالشه یه زن ۶۰ساله رو درس میده...دقیقا مثل همین عروس خانومه...میگه من زن نیستم اگه ...

عزيزم دختر خاله شما واقعا بيماره.ببينيد اگه همسر من روز اول خاستگاري به من مي گفت من مسئول خانوادم هستم،جواب من برا ازدواج منفي بود.خوب اين اقا بايد روز خاستگاري همش رو مي گفت.واگه جواب  دختره منفي بود ،مي تونست بره با كسديگه اي ازدواج كنه. مت احساس مي كنم سر دختر كلاه گذاشتن

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
فامیل دورن بعد حتی جریان این که کی تو خونه پیچ سفت می کنه و کی ماست میخره رو برای شما میگن؟؟؟ معلومه ...

نه بابا مادره پول به پسره هم میده؟ درآمد پسره کمه آخه، 

این چیزه عجیبی نیس برا شما؟ حتی میگه یه سطل ماستم نخر برا مامانت، پولشو خوده مامانه میده ها، میگه این حرکت خریدو انجام نده. عجیب نیس؟ میگه شب ما اونجا لم بدیم رو مبل مامانت بره دم بخره. خب تا وقتی پسر و مرد تو خونه باشه زن برا خرید خونه نمیره بیرون. نمیدونم والا شاید تو دور و برای ما اینجوریه.

عزيزم دختر خاله شما واقعا بيماره.ببينيد اگه همسر من روز اول خاستگاري به من مي گفت من مسئول خانوادم ه ...

بالاخره یه تک پسر که پدرش فوت کرده مشخصه که در قبال خانواده ش مسئولیت بیش‌تری داره این نیاز به گفتن نداره اینام که توقع ندارن پسره بیاد باهاشون زندگی کنه و خرجشونو بده،اینکه از مهمونی برمیگردن سر راه مامانشو برسونه خونه توقع زیادیه؟ یا هفته ای دوبار سر بزنه به مادر و خواهرش زیاده؟ پریز خونه مامانشو درست کنه یه بره سوپرمارکت ماست بخره غیرعادیه؟ اتفاقا اینا ساده ترین کاریه که یه پسر انجام میده توی هر خونه ای،خیلی بده که عروس خانوما حالت تهاجمی دارن به مادرشوهر و خواهرشوهر،اصلا این پسره مدیریت نداره و بی بخاره به زنش حرفی نمیزنه این عروس خودش وجدان نداره؟ واسه مادر خودشم میپسنده این رفتارو؟