2777
2789
عنوان

اس سیتالوپرام برای پنیک و سرگیجه

32 بازدید | 4 پست

بچه ها سلام

من بعد از پنیکم سرگیجه گرفتم و روم موند. دکتر برای مشکلم واسم اس سیتا ۱۰ تجویز کرد. الان ۵ هفته س که مصرف میکنم سرگیجه هام نسبت به قبل از مصرف قرص شدت پیدا کرده مخصوصا وقتی غذا می خورم و احساس تنگی تو قفسه سینه دارم. هفته پیش تایم دکترم بود بهش گفتم مشکل سرگیجه ام شدیده گفت موردی نداره دوز کامل استفاده کن ولی هر وقت دوز داروم رو از ۳/۴ میکنم کامل چنان سرگیجه ام بیشتر میشه که دوباره برمیگردم به ۳/۴. شما هم چنین تجربه ای داشتین؟ لطفا برام بگین تجربتون رو و بهم راهکار بدین

ببخشید دکترت خیلی بی سواده. دکترت رو عوض کن. من که دکتر نیستم همینقدر میفهمم که اگر دارو باعث بهبود نشه و علایم رو شدید تر و بدتر کنه یا عوارض دارو هست یا حساسیت به دارو و باید داروت عوض بشه. بعد دکترت همینو نمی فهمه. عزیزم دکترت رو عوض کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید دکترت خیلی بی سواده. دکترت رو عوض کن. من که دکتر نیستم همینقدر میفهمم که اگر دارو باعث بهبود ...

مرسی عزیزم. داروهای اعصاب چون عوارض اولیه داره میگن تا ۲ ۳ هفته طبیعیه یه سری علائم مثل سرگیجه. ولی خب الان دیگه ۵ هفته ست دارم مصرف میکنم و بنظرم این دیگه عوارض اولیه نیست. احتمالا  دارو بهم نمیسازه