2777
2789

من عاشق رنگ پسته ای ام 

تمام شهرمون رو دنبال روسری رنگ پسته ای گشتم و پیدا نکردم آخه ۴ سال پیش از مشهد ی روسری رنگ پسته ای گرفتم اونقدر پوشیدمش که کهنه شد و باز هم تو این ۴ سال میپوشیدمش 

تا اینکه رفتیم مشهد قبل از سفر ی پی اس فایو برای بچم گرفتم ۴۲ میلیون و کلی براش وسایل خریدم .

وقتی رفتیم حرم بعدش ی سری رفتیم بازار وااای که چقد روسری رنگ پسته ای زیبا و ارزان داشت منم دوتا روسریش گرفتم ۳۰۰ تومن یهویی پسرم منو کشوند کنار و بهم گفت نه مبارکت باشه 😧

یهویی دلم ریخت و وحشت کردم حس کردم اون روسری روسری مرگ هست نفسم بند اومد هرچه گفتم نمیخوامش شوهرم گرفتش 

امروز به محض دیدنش ازش ترسیدم ووبا جلدش انداختمش آشغالی .

حتی نتونستم بدمش کسی نمیدونم چرا ولی نتونستم بدم بره 

فقط ازش وحشت داشتم 

به پسرم گفتم تا آخر عمر نمی بخشمت 😭

بگو امام رضا به خاطر تو بخشیدمش ببین چطور تو زندگبت غوغا میکنه

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف بدی نزد بچه😮

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

زیادی حساسی

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

واااا چه حرفا، رفتی حرم امام رضا اینو به بچه گفتی؟ ادم بزرگ با بچه کل میندازه اونم مادر با بچه اش؟ دلت اومد کنار امام مهربانی ها اینو بگی؟ شیطان این فکرو تو ذهنت انداخته پیغمبر خدا که نیستی جبرئیل بهت وحی کرده باشه روسری مرگه. هر چند مرگ هم یک مرحله از زندگی همه جاندارانه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

میزدی دهنش انقد بیشعور بازی در نیاره... من خانوادم برام 42 تومن خرج کنن بندگیشونو میکنم

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

چندسالشه اگه ده سال به بالا هست حق داری

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚