2777
2789
عنوان

کنار حرم امام رضا پسرم قلبمو شکوند 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹ سالشه آخه من بیمارم دکتر گفته احتمالا تا چند سال دیگه دووم نمیاری لطفا نگو بیماریت چیه

و احتمال دادید که حالا این روسری، روسری مرگ میشه براتون؟

نه عزیزم کاش به دلتون بد راه نمی‌دادید

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

نمیدونم پسرت چند سالش ولی معمولا مادرا زود بچه هاشون را میبخشند. این طوری خودت اول اذیت میشی و هر چی اون بزرگ تر بشه از هم دورتر میشین

من مادر شوهرم هنوز که هنوز میگه پسرم بچه بوده فلان حرفرا زده به خاطر همین، این بلا سرتون اومد(مثلا یه اتفاقی افتاده) و خوب طبیعتا من ناراحت میشم ولی چیزی نمیگم. چون چند مورد شبیه‌ش را بهم گفته 

۹ سالشه آخه من بیمارم دکتر گفته احتمالا تا چند سال دیگه دووم نمیاری لطفا نگو بیماریت چیه

عزیزم انشالله امام رضاشفامیده . عمرکه دست خداست والا صبح بیدارمیشی نمیدونی چ اتفاقی میخادبیفته پیروجوان زن ومرد معلوم نیست زنده هستیم یانه! بچه ۹ساله چیزی نگفته ک انقدرر ب دلت بد آوردی ازهمه بدتر گفتی نمیبخشمت !شمایک مادری هیچوقت این حرف ب بچت نزن. ب بهترین چیزا فکرکن تا برات بهترینا اتفاق بیفته ذهنت مثبت کن ازهرچی بترسی دورازجون سرت میاد اینو برااساس تجربهدمیگم

نمیدونم پسرت چند سالش ولی معمولا مادرا زود بچه هاشون را میبخشند. این طوری خودت اول اذیت میشی و هر چی ...

میدونی چون براش سنگ تموم گذاشتم ولی هرگاه من ی چیزی برای خودم میخرم بهش بر میخوره میگه قبلش باید برای من خرید کنید 

حالا اون همه چیز داره ولی ذاتش اینه که اگه همه چیز هم داشته باشه دوس داره بره اول برای خودش خرید کنیم بعد برای ما

میدونی چون براش سنگ تموم گذاشتم ولی هرگاه من ی چیزی برای خودم میخرم بهش بر میخوره میگه قبلش باید برا ...

عزیزم باید با مشاور پیش برین و گاهی جلوش بایستی، چون در آینده به مشکل میخوره برای ازدواج مخصوصا. الان شروع به اصلاحش کنین خیلی راحت تر

میدونی چون براش سنگ تموم گذاشتم ولی هرگاه من ی چیزی برای خودم میخرم بهش بر میخوره میگه قبلش باید برا ...

به جاش از ضامن آهو شفا و سلامتی میخواستی ، پیش بهترین دکتر بودی و از ترس بیماری دلت لرزید؟ اشتباه کردی عزیزم. دل شکسته ات رو میبردی گره میزدی به پنجره فولاد و میگفتی من میخوام مادری کنم برای این گل پسر، شفامو از خدا بگیر یا غریب الغربا

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃