2777
2789
عنوان

عشقم رف با یکی دیگه ازدواج کرد

78 بازدید | 3 پست

من پسر همسایمونو میخواستم خیلی ولی ایشون رف سراغ یه دختر دیگه 

اون دختره از من سرتره واسه همین ناراحت نیستم اتفاقا خوشالم چون خوشبختیشو میخوام و دوسش دارم واسه خودم فقط ناراحتم

عزیزم♥

قسمتت نبوده ایشون

اونی که قسمتت باشه اخر میبینی باهاش نشستی سرسفره عقد😁

آدما بیش تر از یکبار عاشق میشن

الهی بهترینا نصیب قلب مهربونت🧡

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

نه خوشبختیشو بخواه و نه بدبختیشو! 

رفت؟ به سلامت!

هیشکی هم از هیشکی دیگه سرتر نیست.. اون حالش با اون دختر خوش بود یکی هم میاد حالش با تو خوش باشه و تو هم همینطور.. یکم رو اعتمادبنفست کار کن. 

منم تجربه کردما.. میدونم چقدر حالت بده و چقدر دردناکه واست.. ولی باور کن بعدیا که میان انقدر خوبن که همش میگی خداروشکر که اون نشد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوشبختیشو بخواه و نه بدبختیشو! رفت؟ به سلامت!هیشکی هم از هیشکی دیگه سرتر نیست.. اون حالش با اون د ...

ممنون واقعا از لحاظ شغلی خیلی هم اوکی نبود فقط قلبا دوسش داشتم که خداروشکر رف پی زندگیش