2777
2789
عنوان

جدیدا احساس میکنم اصلا خوشگل نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 30 پست
سلام جانمکمبود دو چیزاعتماد به‌نفس و عزت نفس چند سالتونه؟؟؟؟؟تو دوران بلوغ هستین،؟کسی چیزی گفته؟؟جای ...

خییییلی ممنونم جانم😘💖💖🤍🤍😍

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شکلی هستی

پوستم سفیده 

چشام درشت 

لبام درشت 

دماغمم یکم درشت🤭  

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
واقع بینانه نگاه کن به خودت پوستت بد شده ؟ چاق تر یا لاغر تر شدی؟صورتت تغییر خاصی کرده ؟اگه اینا بود ...

آره چهره م یکم بی حاله انگار 

عالیه همه خوشگلن ما زشت نداریم میتونی عکس بزاری

نه خوشگلم معذورم 

جایی کار میکنم که نمیخوام شناسایی شم

نه خوشگلم معذورم جایی کار میکنم که نمیخوام شناسایی شم

باشه خواهر ولی با چیزای که گفتی خیلی خوشگلی دماغم طبیعیه قشنگ ترین مدل ها دماغشون عملی نیست و فرم سر بالا نداره خودم سبزه سفیدم چشام بزرگ مشکی لبام بزرگ قرمز دماغم یکم گوشتی پایینش عملم نمیخوام کنم

باشه خواهر ولی با چیزای که گفتی خیلی خوشگلی دماغم طبیعیه قشنگ ترین مدل ها دماغشون عملی نیست و فرم سر ...

مرسی از امیدی که دادی 

شما علاوه بر همه ی چیزایی که گفتی ، قلب مهربونی هم داری 

قدر خودت رو بدون

نه هیچکدوم 😄بلوغ رو خیلی وقته رد کردم راستش حالا که میگید درسته قبلا همسرم هیچ کجا رو نگاه نمی‌کردج ...

پس درست گفتم مشکلات زناشویی هس ببین عزیز دلم چون همسرت بقیه رو دید میزنه به این معما نیس که شما زشتی فقط همسرت زیاد بهت توجه نمیکنه که اونم مشکله خودشه و هیچ ربطی به ظاهر و کلا شما نداره!!!

این که مشکلی نیس احتمالا تغیرات محیطیهکه خیلی زود درست میشه

آره راست میگیا 

یه مدت تنش های زیادی رو متحمل شدمم