نمیتونم اون اون موقع تحمل کنممیخام تیغ بخرم همینجا خودمو بکشم
خلی به قران. برگرد خونه.. دنیال کار باش تا دستت پر باشه.. پولاتو که جمع کردی قبلش تهران کار اوکی کن و بیا پانسیونتا تکلیف ارث معلوم بشه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیتونم اون اون موقع تحمل کنممیخام تیغ بخرم همینجا خودمو بکشم
خل نشو،این سختی های زندگی هست که آدم و میسازه بعدشم بچه نیستی که میگی سی و چند سالته ،بخاطر هابیل و قابیل خودتو نکش بشین بهترین تصمیم و بگیر برای زندگیت،ولی اگه میخوای بری شهرهای بزرگتر مراقب خودت باش از لحاظ اینکه بعضیا مریض جنسین،خدایی نکرده بلایی سرت نیارن،تبریز اینا خوبه برات امنیتشم خوبه میتونی حتی کار کنی
فکر نکنم قهر کرده که زودتر ارثو به جریان بندازن حالا یه کار پیدا میکنه و کم کم وسیله میخره دیگه حتما ...
با قهر فرق نمیکنه . دادگاه دادگاهه اونن تشک و پتو باللخره به سرپناه مبخواد.ویه پولی باید تو جیبش باسه خرج شکمشرو در بیاره . یه روزه که نمیشه سهم الارث گرفت. داره بی منطق و بی فکر میره جلو
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏