2777
2789
عنوان

از خونه قهر کردم اومدم مسافرخونه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 98 پست
آخر زمونه بخدا هیچ کی با هیچکی کنار نمیاد هرچه بی پناه تر باشی بیشتر ازت سواستفاده میکنن

من ۱۸ساله شهر غریب با فاصله زمانی ۱۲ساعت با پدر و مادرم زندگی میکنم،پدر و مادرم دستشون درد نکنه از بس خوبی کردن در حقم دیگه نمیخوام حتی ببینمشون

باورت میشع اصلا برام مهم نیست بخام ب کسی کمک کنم اسمشم نمیپرسم... میدونی چون خدا وقتایی کمکم کرد ب ب ...

من هرچی میگم تو یه چی میگی . من منطقی دارم میگم 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۸ساله شهر غریب با فاصله زمانی ۱۲ساعت با پدر و مادرم زندگی میکنم،پدر و مادرم دستشون درد نکنه از ب ...

بدا میمونن خوبا میرن . بابای من خوب بی حدو حساب بود ... اونو خدا برد ک بی کسو کار شم 

با قهر فرق نمیکنه . دادگاه دادگاهه اونن تشک و پتو باللخره به سرپناه مبخواد.ویه پولی باید تو جیبش ب ...

درسته اونم نمیگه همین امروز پولمو بدین قهر کرده که تکلیف مشخص کنن 

ولی بهتره برگرده و شکایت کنه 

منظورم بعداز چندین مدت ک ارثشو گرفت میتونه زندگی بسازه 

سرنوشت بد نوشت ...
خسته شدم از قوی بودن نمیدونم چیکار کنم

فکر می‌کنی فقط زندگی خودت اینجوره؟ نصف مردم ایران زندگی داغون دارن حتی بیشتر از نصف . فقط مثل روبات مراسم ازدواج بعد بچه آوردن رو انجام میدن ولی خوشبخت نیستن . نود درصد جوان های پسر دختر ایرانی وضعیتی مثل خودت دارن . به اینا فکر کن و آروم شو

میدونم اره منطقیه . ولی تا حالا ۵۰روز تنها نموندی ک بگی کاش فقط یه دوست داشتم دو کلوم باهاش حرف میزد ...

آدم تنها اتفاقا باید بیشتر مواظب خودش باشه . خطر در کمین آدم های تنهاست . درکت میکنم . 

من ۱۸ساله شهر غریب با فاصله زمانی ۱۲ساعت با پدر و مادرم زندگی میکنم،پدر و مادرم دستشون درد نکنه از ب ...

🥲🌹

خدا به دلت آرامش بده . چند سالته عزیزم ؟

۳۰سال بچه دار نشدم خیلی هم تلاش کردم شوهرم الان بهونه کرده مادرو خاهرش یادش دادن ک نیاد خونه چون باهاشون سر خیلی مسائل رفتو امد نمیکنم الان بهونه کرده ک بچه نداریم و تو چشم دیدن خانواده امو نداری ... درصورتیکه فقط اونموقع ها من میرفتم اونا ارزش و احترام حتی قایل نبودن

مامانم مسن و ضعیفه کسی حرفشو نمیخره

سهم خودتو مادرت رو بگیر رو هم یه خونه و یه پس انداز میشه زندگی کنید تنها هم نمیمونید هر دو

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

هلن جان خوبی عزیزدلم؟!🥺💔

یوقت دیوونگی نکنیا 

تعطیلات رو برو مشهد بمون حال و هوات عوض بشه نمون ارومیه

اونجا بشین فکراتو کن ببین برای زندگیت چیکار میتونی کنی

ای کاش میشد دوباره برای درس خوندن اقدام کنی خوابگاه بگیری برای یه شهر دیگه مثل همین مشهد

فکر کنم مشهد دانشگاه بدون کنکور ولی با خوابگاه داشته باشه

درس خوندن یا پیدا کردن کار توی مشهد برای فرار از دست داداشات راه حل خوبیه

توی مشهد یا تهران میتونی کاری چیزی پیدا کنی 

ببخشید ولی نگهداری از سالمند یا کودک هم میتونه از خونتون دورت کنه

ولی باز به روحیات خودت بستگی داره

انشاءالله که مشکلت حل بشه و بتونی برگردی خونتون