2777
2789

واسم یه متن فرستاده که کسانی از رابزه عاطفی خود مطمئن نیستنتد اونو شبکه مجازی به اشتراک میذارن ..😟من واسه خوشحالی شوهرم گذاشتم شوهرم صبح کلی ذوق کرد 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐منم موافقم ولی نه دیگه عکس پروفایل 

😐این دیگه از اون ور بوم افتاده والا !!!!

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
😐منم موافقم ولی نه دیگه عکس پروفایل  😐این دیگه از اون ور بوم افتاده والا !!!!

عکس خودمونو نذاشتم یه شعر گذاشتم 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
عکس خودمونو نذاشتم یه شعر گذاشتم 

خب همونننن منم میذارم خیلیم میذارم 

این جمله برا کسایی که هی وضعیت واتساپ و استوری اینستاشون و ترکوندن 

ولش کن عزیزوم مهم ذوقیدن شوهرته 😍

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
بد هم نگفته  ولی دیگه عشقولانه رو برا خود همسرت بفرست ذوق کنه همه کس جنبه ندارن

بنظر شما اگه اون همچین عکسی میذاشت من حق دخالت داشتم؟؟؟

بد هم نگفته  ولی دیگه عشقولانه رو برا خود همسرت بفرست ذوق کنه همه کس جنبه ندارن

اخه مگه واسه اون گذاشتم که حق نظر داده بخودش 

بخون ولی جوابشو نده بسوزه😂

خخخ گفتم بله بله