اونایی که وقتی تاپیک درد و دل میزدی یا از مشکلاتت میگفتی میومدن تو همین مجازی دورت میگرفتن کلی دلسوز بودن کمم نبودن ولی کجا رفتن الان نیستن دیگه
هر چی تاپیک یا سرکاری، یا بی محتوا یا تاپیک بچه های محصل. وقتی تاپیک میزنی هم پرنده پر نمیزنه دورش🫠🫠🫠🫠🫠🫠
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨
همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبیهایت ممنونم،تو مهربانترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم... 🩷Ĥ🩷
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨
همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبیهایت ممنونم،تو مهربانترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم... 🩷Ĥ🩷
تاپیکا شده امتحان تاریخ وزبان چقدرخوندین وکراشم فلان شدهکلا بچه بازی
آفرین تو ذوق آدم میخوره
همش دعوای مادرشوهر و عروسی و جاریو.....یا مثبت ۱۸یا طلاقیه تایپک درست حسابی نیست
آی گفتی 👍🥴