2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم میگیره بعضی وقتا بدجور

همینه من روزی چند بار بغضم میگیره گریه میکنم دلم میشکنه

نمیدونم چند سالته 

ولی دوس دارم از تجربم بگم کاش این حرفو یکی زود تر به خودم میگفت

توجه نکن .اینقد قوی و مستقل شو که اجازه بی احترامی ندی 

یه جاهایی ام سکوت نکن و محکم جواب بده بدونن حد داره

نمیدونم اگع خانواده بهتری داشتم جای بهتری بودم ولی حالا که ندارم نباید بزارم بد تر بشه . 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

همینه من روزی چند بار بغضم میگیره گریه میکنم دلم میشکنهنمیدونم چند سالته ولی دوس دارم از تجربم بگم ک ...

نه میدونی بحث این چیزا نیست تازه با پدر دوستم اومدم چقد پدرش با محبت باهاش حرف میزد مادرش چقد خوب حرف میزد اونوقت پدر و مادر من چی

من میدونم ادم خوبی نیستم ولی از نوزادی که بد نبودم که این سرنوشتم شد.. نه اینکه به کسی حسودیم بشه نه اتفاقا بخدا خوشحال میشم میبینم کسی مثل خودم نیست ولی حسرت به دلم میمونه 😔

نه میدونی بحث این چیزا نیست تازه با پدر دوستم اومدم چقد پدرش با محبت باهاش حرف میزد مادرش چقد خوب حر ...

آره مثل دوست من که مامانش همش میگفت دختر من تکه بهترینا باید براش باشه و اینقد فخر میفروخت الانم هزدواج کرده و خوشبخته و شوهرشم مثل پروانه دورش میگرده

ولی من از ۱۵ سالگی بهم گفتن کاش میمردی زیر عمل الانم کع دیگه ۳۰ سالمه خودت بدون

این مقایسه ها فقط داغون ترت میکنه 

همینه که هست!

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..