2777
2789
عنوان

تجربه استفاده از کلروفیل خونگی 👧🏻🎀🍵📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 54 پست
مرسی از مهربونیت عزیزمحتما تاپیک های قشنگ بزن🥺🥹🥹🌸حس خوب میگیرم

قربونت برم عزیزم لطف داری به من🥹🩷چشم 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

قشنگم یه تاپیک درباره کمر باریک و شکم تخت دارم اونو بخون

عزیزم یه سوال دیگه دارم،اینکه شیر رو با چه چیزی ترکیب کنم وبخورم که سردیش رو بگیره؟

یه جورایی مفید تر بشه؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نکات تاپیکت رو خوندم ،فقط حرکت ورزشی کدوماشون برای صاف شدن شکم خوبتر جواب میده؟

پلانک 

V_up 

کرانچ 

بایسیکل کرانچ 

کوه نوردی 

اینا حرکت های خوبین عزیز 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

عزیزم یه سوال دیگه دارم،اینکه شیر رو با چه چیزی ترکیب کنم وبخورم که سردیش رو بگیره؟یه جورایی مفید تر ...

راستش من فقط تو دوران پریود سردی گرمی رو رعایت میکنم😂تو روز های عادی فرقی برام نداره که طبع غذام چی باشه  

میتونی پرو شیر بخری بخوری عزیزم 

خیلی خوبه 

عزیزم یه سوال دیگه دارم،اینکه شیر رو با چه چیزی ترکیب کنم وبخورم که سردیش رو بگیره؟یه جورایی مفید تر ...

راستی عزیزم من و چندتا دیگه از کاربرای سایت تو یه تاپیک توسعه فردی فعالیت میکنیم 

هرروز گزارش کار های مفیدمون رو میدیم و همدیگه رو راهنمایی میکنیم و … 

میخوای لینک تاپیکش رو بفرستم بخونی 

اگه هم دوست داشتی شرکت کن و حضور فعال داشته باش توش

راستی عزیزم من و چندتا دیگه از کاربرای سایت تو یه تاپیک توسعه فردی فعالیت میکنیم هرروز گزارش کار های ...

اره عزیزم حتما

مممون میشم

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

اره عزیزم حتمامممون میشم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=15700123&slug=تاپیک-جامع-چگونه-بهترین-نسخه-ازخودمان-باشیم&postId=385759898

عزیزم دتاکس واتر،خوب وموثرهست برای پوست؟

سلام عزیزم اره خوبه ولی تاثیرش به اندازه کلروفیل نیست

کره آی🤣🥹

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

عزیزمبه عنوان یه ورزشکار ،برای وعده های قبل وبعد تمرین چی پیسنهاد میدی ؟🫠🥲🥲

سلام عزیزم خوبی 

قبل تمرین : موز ، عدسی ، سیب و کره بادوم زمینی ، خرما و گردو ، کره بادوم زمینی و موز ، اوتمیل ، پودینگ دانه چیا   

بعد تمرین : شیک پروتئینی ، تخم مرغ ابپز و سیب زمینی ابپز ، ساندویچ مرغ خونگی(با مرغ ابپز شده) 

اینا چیز هاییه که خودم میخورم