2777
2789
عنوان

چرا بعضیا با شوهرشون دشمنن

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 60 پست
بعضیا هنوز به اون رشد عقلی نرسیدن فکر میکنن با این کار دیگه اون مرد تا اخر عمر حساب کار دستش میاد فک ...

اره دقیقا

همش در حال قدرت طلبی و تلافی کردن هستن 

انگار میدون جنگه گروکشی میکنن

من یکبار برای شوهرم مقابله به مثل کردم گفت ببین با اینکار من اشتباهمو نمی‌فهمم و جز ناراحتی بیشتر چیزی نداره واضح ناراحتیتو بهم بگو باهم حلش کنیم دیگه هیچ وقت اینکارو نکردم

اره دقیقاهمش در حال قدرت طلبی و تلافی کردن هستن انگار میدون جنگه گروکشی میکننمن یکبار برای شوهرم مقا ...

نه دیگه 

خانمی که اینکارو کنه باخته 

چون مرد اون حس مردونگی رو از دست میده 

و اون خانم هم میاد جای اون آقا و حس میکنه برا خودش مردی هستش 

و این میشه که جاها جابجا میشه 

وقتی ام که جاها جابجا شد که دیگه معرکه ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه خانمی که اینکارو کنه باخته چون مرد اون حس مردونگی رو از دست میده و اون خانم هم میاد جای اون ...

دقیقااااا همیشه اینارو بهش میگم اما انگار نه انگار

گفتم کم کم شوهرت میشه یک آدم بی مسئولیت آویزون که تو باید بهش بگی چیکار کنه و نکنه

دقیقااااا همیشه اینارو بهش میگم اما انگار نه انگارگفتم کم کم شوهرت میشه یک آدم بی مسئولیت آویزون که ...

حالا دیگه صلاح مملکت خویش خسروان دانند 

فقط تجربه ای بود که گفتم 

و میدونم و حاضرم قسم بخورم همش تاثیر حرف اطرافیانه 

نه ربطی به دوست داشتن داره 

نه ربطی به اینکه ادم هم باشن و این چیزا

حالا دیگه صلاح مملکت خویش خسروان دانند فقط تجربه ای بود که گفتم و میدونم و حاضرم قسم بخورم همش تاثیر ...

اره باهات موافقم چرت و پرت های بی اساس و پایه که جز نابودی هیچی نداره

و همچنین اکثر مردها

بله حق با شما هست

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

شما فعلا یاد بگیر تو سایتی ک مختص خانماس وارد نشو نمیخاد ادای مرد با عرضه رو دربیاری

چنتا صلوات برات بفرسم دیگه از این حرفا نمیزنی؟؟؟ 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

حرف من بهش اینه حتما باید اتفاق بد برات بیفته تا کارتو اصلاح کنی اما انگار نه انگار

نیاز نیس چیزی بهش بگی دیگه اگه میخاست ادم بشه تا حالا شده بود 

عهمه من ندیدم اقان🤣دیدم چقدر خشن و بی اعصابه

شما که راست میگی

عهمه من ندیدم اقان🤣دیدم چقدر خشن و بی اعصابه

شما که راست میگی

تو فعلا به سلامتی ابا و اجدادت بزن کاریتم نباشه

بله به سلامتی سه تن ناموس و رفیق و وطن 🥂🥂🥂

سلامتی سه کس زندونی و سرباز و بی کس یادت رفت

اره 😂

میشناسیم؟