2777
2789
عنوان

چرا بعضیا با شوهرشون دشمنن

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 60 پست
بگردمم😔😔درمانش کنین طفلی و

قبول نمیکنه که مریصه میگه همه شماها بیمارید من هیچیم نیست طلاقش دادیم ولی بچه اش این وسط داره داغون میشه چندین باره نصف شب میریم بچه رو از پشت در میاریم چند هفته میمونه پیش ما بعد زنگ میزنه بچمو بیارید می بریمش به شب نشده دوباره بچه زنگ میزنه داره گریه میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بهش کمک میکنم اما رفتارهاش زشتهمثلا جلو بقیه میپره به شوهرش دعوا بابا همه دعوا دارن مشکلات دارن ...

شوهرش از همون اول پروش کرده دوبار که جلو بقیه زد تو دهنش ادم میشه 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

شما نگران نباش دوست من یک واو از زندگیش جا نمیزاره برای من پس سطحی نگر شماییددلیل نمیشه رفتارهای اشت ...

اگه یه واو جا نمینداخت که دلیل رفتارهاش رو میفهمیدی مطمئن باش در جریان خیلی از مسائل زندگیش نیستی

خاک بر سر شوهرش چقد دیگه بی عرضه بوده من جای شوهرش بودم فقط میگفتم یک ساعت بهت وقت میدم فقط جمع کن ب ...

شما فعلا یاد بگیر تو سایتی ک مختص خانماس وارد نشو نمیخاد ادای مرد با عرضه رو دربیاری

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

قبول نمیکنه که مریصه میگه همه شماها بیمارید من هیچیم نیست طلاقش دادیم ولی بچه اش این وسط داره داغون ...

الهی بگردمممم طفلک 

خوب نزارین زیاد بره اونجا

شوهرش از همون اول پروش کرده دوبار که جلو بقیه زد تو دهنش ادم میشه

حرف من بهش اینه حتما باید اتفاق بد برات بیفته تا کارتو اصلاح کنی اما انگار نه انگار

بعضی از خانما فکر میکنن با این کار به همسرشون رو نمیدن 

وقتی هم رو ندن اون همسرش میوفته دنبالشون و از این چرت و پرتا که تو مغزشون کردن که واقعا دلیلش همینه 

اصلا ربطی به دوست داشتن و اینا نداره 

بعضی از خانما فکر میکنن با این کار به همسرشون رو نمیدن وقتی هم رو ندن اون همسرش میوفته دنبالشون و از ...

اخه خونه ای که توش آرامش و حال خوب نباشه برای جفتشون بده 

اخه خونه ای که توش آرامش و حال خوب نباشه برای جفتشون بده

بعضیا هنوز به اون رشد عقلی نرسیدن 

فکر میکنن با این کار دیگه اون مرد تا اخر عمر حساب کار دستش میاد 

فکر آرامش نمیکنن 

فقطم بخاطر حرفای چرت و پرتی که از این ور اون ور میشنون که آره تو نباید رو بدی وقتی به مردا رو بدی برات خیلی بد میشه و فلان و بهمان