2777
2789
عنوان

کارش عاقلانه بوده یا لوس بازی

296 بازدید | 20 پست

سر صبحی نمیدونم چرا یاد این افتادم.آقاهه داشت خونه میخرید بعد اول زندگیشون بود به خانمه گفته بود طلای تو رو هم بفروشیم . خانومه آنقدر گریه و زاری کرده بود پدر ومادرش هم فهمیده بودن. دیگه مرده از این و اون قرض گرفته بود و خونه خریده بود. 

بعد هم میگفت چرا خونه رو به اسم من نکرده.

البته الان چند سال گذشته. ولی اون موقع همیشه برام جای سوال بود که کار اون درسته یا ما که هرچی پس انداز داریم برای خرید خونه خرج کردیم

کارش عاقلانه بوده شاید حتی اگه طلاشم میفروخت مرده بازم به اسمش نمیزد خونه رو

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره...مرد زندگیت چطور آدمی باشه...قدر دان هست یا نه....رفتار اون خانم هم جالب نیست .مثل بچه ها گریه کرده.....همه رو خبردار کرده......

بنظرم تا به بلوغ فکری برای ازدواج نرسیدید.ازدواج نکنید......

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

ب شرطی ک ۳ دنگ بنامش میزد طلاشو میداد خوب بود .... در کل زن وقتی خوب باشه و مورد اعتماد مرد کل زندگیشو بنامش میکنه بدون بحث 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
دمش گرم عاقل بوده همه مثل من نباید احمق باشن ک

دور ازجون

ولی والا واقن

هیچی واسه خودمون نکه نداشتیم

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲. بیماری جسمی یا روحی داری ۳. اگر اعصاب بچه رو نداری ۴. اگر بیسوادی ۵. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .  بچه مسیولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت از دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچت تو پیر و دایم المریض بشی ، بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب لطفشونه ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

ب شرطی ک ۳ دنگ بنامش میزد طلاشو میداد خوب بود .... در کل زن وقتی خوب باشه و مورد اعتماد مرد کل زندگی ...

طلاش خیلی کم بود . بعد هم تازه عروسی کرده بودن یعنی پول رو مرد تو مجردی جمع کرده بود

دور ازجونولی والا واقنهیچی واسه خودمون نکه نداشتیم

به حدی رسیدم ی هزار تمن ندارم شوهرم چپ و راست میگه لرو خونه بابات مهرتو نمیدم طلاهاتو نمیگیرم برات پول رهن خونه روهم نمیدم

هرچی داره از منه

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

به حدی رسیدم ی هزار تمن ندارم شوهرم چپ و راست میگه لرو خونه بابات مهرتو نمیدم طلاهاتو نمیگیرم برات پ ...

وا برا چی بری خونه بابات

تو قهرین؟ 

سفت بشین سرجات ، پرروترنشه

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲. بیماری جسمی یا روحی داری ۳. اگر اعصاب بچه رو نداری ۴. اگر بیسوادی ۵. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .  بچه مسیولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت از دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچت تو پیر و دایم المریض بشی ، بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب لطفشونه ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

طلاش خیلی کم بود . بعد هم تازه عروسی کرده بودن یعنی پول رو مرد تو مجردی جمع کرده بود

خب پس خیلی ندید پدید بوده ..‌ در کل بخدا همینجور زنا ارج و یرب بیشتری دارن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑