2777
2789
عنوان

تولده نامزدمه

236 بازدید | 26 پست

هرسال براش کادو کیک گرفتمو این داستانا و یه تولد گرفتیم

میخام امسال یکم متفاوت باشه

بنطرتون باحال نمیشه ک وسایل کیک رو بخرم برم خونش اونجا باهم کیک رو درست کنیم؟؟؟؟یا ن همون کیک اماده و تولد دونفره رو بگیریم؟

و کادو هم یه ماشین اصلاح گرفتم ۱۴۵۰ براش

با یه تسبیح سنگ اصل که کلکسیونشو داره خودم براش درست کردم دورو ور ۱تومن خرجش شد

کافیه اینا؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کادوهات خوبه کافیه دیگه😁به نظر من باهم کیک درست کنین خیلی خوب میشه تنوع میشه...

خو خداروشکرررر

میچینمشون تو یه باکس خوجل قشنگ شن جلوه بگیرننن

منم خودم واقعااا حس کردم اینطوری باحال میشهههه ولی ازونور گفتم نکنه زشت باشه روز تولدشو با کیک پختن بگذرونم🤕💔

نه عزیزم خاطره میشه اتفاقا😍

واقعاااا؟؟

فک کن تولدته بعد شوهرت هدیه گرفته نوشیدنی گرفته

میوه گرفته ولی کیکو نگرفته وسایلاشو خریده اورده باهم بپزین خوشحالمیشی؟

من هفت ساله ازدواج کردم بچه دومو باردارم 

همیشه تولدش کادو های گرون همراه نامه ی عاشقانه میدادم

یه کم گذشت دیدم ذوق نمیکنه گفتم چرا ذوق نمیکنی این همه با بچه زحمت کشیدم؟

گفت خوشحالی من خوشحالی شماست اگر تو با اینا خوشحالی، باشه منم خوشحالم

سال بعد تولدش برا خودم کادو خریدم روز تولدش دادم به خودم گفتم من خیلی خوشحال شدم 😅😅

اونم کلی خندید و شاد شدیم

از اون به بعد هرسال به مسخره بازی گذشت. یه سال یه لباس از تو کمدش کادو کردم دادم😅

بعد امسال میخواستم دوباره شاعرانه ش کنم قبل دنیا اومدن بچه دوم، خودش گفت تولدم شد جوراب بخر ۴ـ۵ جفت جورابام همه دیگه سوراخن🤣😐